..bistrica ima više strpljenja od mene...
…ili ga bije loš glas pa se ponekad suzdrži i koriguje već napisano…
Naime, i ja sam prije dva dana na ova skakanja sa teme na temu, postavljanje pitanja na koja je u prethodnom postu već dobijen precizan odgovor, i postavljanje pitanja za koje je očito da je odgovor već izguglan, reagovao sa malo jačim negodovanjem na gore nabrojano.
Nakon pola sata sam ipak izbrisao poruku, da ne bi ispalo da „pametujem“...
Sad mi je lakše kad vidim da nisam jedini kome to smeta, a hoće to da kaže.
Koristim ovu priliku da uputim jedan mali apel, i nije vezan samo za ovu situaciju.
Moje lično mišljenje, a vjerujem i mnogih na ovom forumu je da nema glupih pitanja i glupih odgovora. Slobodno je da se pita sve što nekog zanima. Što je pitanje iskrenije i ljudskije prije će se na njega dobiti odgovor. Nema potrebe da se bude pretjerano zahvalan na odgovoru jer svi mi njime nešto naučimo, i oni koji pitaju i oni koji odgovaraju. Pitanja i odgovori mogu u sebi sadržavati želju da probude interesovanje za ono što je napisano, ali svaka druga namjera osim iskrene želje, i kod pitanja i kod odgovora, je itekako vidljiva, jer mnogi od nas su po životnom stažu i po stažu na forumu jako iskusni, pa nam ovakve stvari ne mogu promaći.