20. Maj 2012, 09:45:28 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Stranice: 1 2 [3]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Full contact  (Pročitano 3420 puta)
0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.
pudar
Mlađi član
**

Ugled člana: 1
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Windows XP
Browser:
Microsoft Internet Explorer 8.0

« Odgovor #30 Poslato: 12. Maj 2011, 12:35:35 »

Mislim da bi bilo dobro kad bi postojao nacin da se znanje koje je ovde nakupljeno na neki nacin sistematizuje. Drugo,vecina onih koji ovde znaju vise o temama govore `narodskim` jezikom bez onih silnih izraza za zbunjivanje po knjigama na te teme. Naravno,svako od nas moze uzeti papir i olovku i prepisivati sta mu treba , ali mislim da bi bio korak napred u radu samog sajta da se postave zaokruzeni tekstovi ,bas zbog skupljanja na jedno mesto sto vise stvari u vezi sa `rastojanjem izmedju dva stabla obicne sljive`.
Sačuvana
bistrica
Urednik

Ugled člana: 39
Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:
Firefox 4.0.1

« Odgovor #31 Poslato: 12. Maj 2011, 12:55:03 »

U redu je to što bi ti volio, i što želiš, ali sistem gajenja šljive je nešto za što je potrebno napisati priručnik koji ima pedesetak stranica (opciono). Pored najbolje volje mnogih koji hoće nešto da napišu na forumu to bi ipak bio klasični fizički rad i napor. Mislim da nije u redu zahtijevati baš toliko. Postoji drugo mnogo korektnije i realnije rješenje. Kupiš ili izguglaš priručnik, ili tako nešto, i onda na forumu pitaš za pojašnjenje.
Sačuvana

Znanje je jedini poznati resurs koji se dijeljenjem ne smanjuje, nego se povećava, a usput se stekne mnogo toga vrijednijeg i od samog znanja.
pudar
Mlađi član
**

Ugled člana: 1
Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:
Microsoft Internet Explorer 8.0

« Odgovor #32 Poslato: 13. Maj 2011, 10:39:27 »

Nije problem u tome da meni bude lakse. Znanje koje skupljam ne potice samo s ovog sajta. Ponavljam da sam mislio da bi to bilo unapredjenje izgleda i rada sajta a ne moja korist.   No `kud svi turci tu i mali Mujo ` ... Thumb
Sačuvana
bistrica
Urednik

Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:
Firefox 4.0.1

« Odgovor #33 Poslato: 13. Maj 2011, 11:04:48 »

Ma sve je u redu, razumijem šta govoriš. Možda nam se želje čak i poklapaju. Samo sam nastojao ukazati na raskorak između želja i mogućnosti. Takav jedan zahvat eventualno u vidu predstranice foruma bi zahtijevao bar godinu dana ozbiljnog rada jedne dobre ekipe.
Sačuvana

Znanje je jedini poznati resurs koji se dijeljenjem ne smanjuje, nego se povećava, a usput se stekne mnogo toga vrijednijeg i od samog znanja.
bistrica
Urednik

Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:
Firefox 6.0.2

« Odgovor #34 Poslato: 19. Septembar 2011, 23:25:25 »

Ljudi pomoć ...

Pošto je ova godina jako sušna i prinosi groždja su slabiji u odnosu na kišnu godinu...

Da li bi bilo pametno i koliko dodati količinu vode prilikom muljanja grožđa jer grožđe ima više šećera u odnosu kad je godina kišnija?

Na koliko kg krožđa koliko litara vode ?

Vodu bi u svakom slučaju trebalo upotrebljavati najmanje na 24 sata prije bilo kakve javne aktivnosti, tako da koncentracija alkohola ne prelazi tolerantnih 0,5 promila.

P.S. Nije vlastita ideja, nego preuzeta sa ovog linka.
http://www.vinogradarstvo.com/forum/index.php?topic=316.msg27242#msg27242
Sačuvana

bistrica
Urednik

Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:
Firefox 8.0

« Odgovor #35 Poslato: 31. Decembar 2011, 11:53:39 »

pozdrav koshpa
nema te dugo i nedostaješ. doduše s pravom(dobar sajt Thumb).
samo, bilo bi lepo kada bi na tvom sajtu pronašli i link ka nama!

Apsolutno dijelim ovo zapažanje. Bez obzira koliko mnogi od nas daruju ovom forumu, moramo priznati da i forum uzvraća najmanje istom mjerom. Ljubav je uvijek dvosmjerna. Isto mislim da bi bilo krajnje korektno i lijepo da to bude i vidljivo, pa u istom tonu pozivam i milana, dekija i pecu, da to urade.

Ovo je samo lična želja i sugestija, ni manje ni više, a jako dobro razumijem situaciju da kada čovjek pravi sajt da se neke stvari slučajno zaborave, ili ostave za kasnije.
« Poslednja izmena: 31. Decembar 2011, 12:10:03 Autor bistrica » Sačuvana

bistrica
Urednik

Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:
Safari

« Odgovor #36 Poslato: 22. Januar 2012, 13:10:23 »

..bistrica ima više strpljenja od mene...
…ili ga bije loš glas pa se ponekad suzdrži i koriguje već napisano…  

Naime, i ja sam prije dva dana na ova skakanja sa teme na temu, postavljanje pitanja na koja je u prethodnom postu već dobijen precizan odgovor, i postavljanje pitanja za koje je očito da je odgovor već izguglan, reagovao sa malo jačim negodovanjem na gore nabrojano.
Nakon pola sata sam ipak izbrisao poruku, da ne bi ispalo da „pametujem“...
Sad mi je lakše kad vidim da nisam jedini kome to smeta, a hoće to da kaže.

Koristim ovu priliku da uputim jedan mali apel, i nije vezan samo za ovu situaciju.
Moje lično mišljenje, a vjerujem i mnogih na ovom forumu je da nema glupih pitanja i glupih odgovora. Slobodno je da se pita sve što nekog zanima. Što je pitanje iskrenije i ljudskije prije će se na njega dobiti odgovor. Nema potrebe da se bude pretjerano zahvalan na odgovoru jer svi mi njime nešto naučimo, i oni koji pitaju i oni koji odgovaraju. Pitanja i odgovori mogu u sebi sadržavati želju da probude interesovanje za ono što je napisano, ali svaka druga namjera osim iskrene želje, i kod pitanja i kod odgovora, je itekako vidljiva, jer mnogi od nas su po životnom stažu i po stažu na forumu jako iskusni, pa nam ovakve stvari ne mogu promaći.
Sačuvana

lozar
Urednik

Ugled člana: 32
Van mreže Van mreže

Starost: 44

Windows NT 6.1
Browser:
Firefox 10.0

« Odgovor #37 Poslato: 22. Januar 2012, 23:24:02 »

žao mi je što smo se našli u full contactu.
nije mi bila namera da se "prsim" već sam samo bio malo više raspoložen za priču nego ostalih dana.
pozdrav
Sačuvana
bistrica
Urednik

Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:
Safari

« Odgovor #38 Poslato: 23. Januar 2012, 00:31:16 »

Zašto, kada je full = pun, širok.
Očito nisam dobro razumio, ali nema veze.
Ni spoznaja da izgleda samo meni smetaju neke stvari nije za baciti, bar meni.
Sačuvana

Stranice: 1 2 [3]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

UseBB Port by Gaia Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2007, Simple Machines | Srpski prevod: Jovan Turanjanin

Prijatelji Foruma
rscaffe.com | rakijaizkrnjeva.org | vivis.org.rs

Stranica je napravljena za 0.048 sekundi sa 20 upita.