20. Maj 2012, 10:04:33 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Stranice: [1] 2 3   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Da ispratimo Pecu  (Pročitano 2436 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
alambik
Heroj foruma

Ugled člana: 0
Van mreže Van mreže

Windows NT 6.1
Browser:
Microsoft Internet Explorer 8.0

« Poslato: 03. Oktobar 2010, 10:30:27 »

Evo, Peca svojom voljem, i bar što se mene tiče, ničim izazvan, hoće da napusti ovaj forum (i ako sam ja dobro shvatio on je već otišao, znači nažalost neće ovo ni da pročita), a jedan, istina slabo aktivni član foruma, traži da ga ispratimo kao čoveka.
A kako bismo ga drugačije mogli ispratiti?
Kako je ovaj član to svoje pismo stavio gde mu zaista nikako nije mesto otvaram ovaj off topic sa temom pecinom ispraćaja pa ko ima šta da kaže o tome, slobodno mu je.

Ja ću sa svoje strane reći da zaista ne vidim nijednog razloga za takav teatralan odlazak. Svakome može da dosadi neki posao i svako može poželelti da nešto promeni jer je, recimo, ovo što sad radi izneverilo njegova očekivanja, mislio je da će to biti drugačije, a eto ispalo je ovako kako je ispalo pa se više nema volje, ali to se onda tako i kaže, a ne da se izmišlja alibi za odlazak.

To je moje mišljenje.
A evo sad ovo pismo zbog kojeg sam i otvorio ovaj topic.
Sačuvana
alambik
Heroj foruma

Van mreže Van mreže

Windows NT 6.1
Browser:

« Odgovor #1 Poslato: 03. Oktobar 2010, 10:37:13 »

frangel je napisao:

Sad neka me Peca samo još obavesti kad je to ovaj forum definisan kao mesto gde se početnici sreću sa prvim pojmovima iz vinarstva i vinogradarstva!
Ako je to tako onda ja nisam dobro obavešten i onda sam ja taj koji je ovde zalutao.

Postovani,ovo jeste mesto gde se mnogi pocetnici srecu sa prvim pojmovima o vinogradarstvu i vinarstvu.
Mislim da je forum mnogo izgubio sa odlaskom Peco50!Ako nisam jedini koji ovako razmislja barem da gospodina ispratimo kao coveka.A i rodjendan mu je uskoro... Smiley
Sačuvana
ano
Punopravni član

Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Starost: 45

Windows XP
Browser:
Microsoft Internet Explorer 6.0

« Odgovor #2 Poslato: 03. Oktobar 2010, 14:34:09 »

Nisam u toku o cemu se radi?
Sačuvana
dioda
Administrator

Ugled člana: 27
Van mreže Van mreže

Starost: 32

Windows XP
Browser:
Firefox 3.6.10

« Odgovor #3 Poslato: 03. Oktobar 2010, 15:27:20 »

Malo mi je bezvezan naslov teme.
Kao da je, nedaj Boze, umro pa ga ispracamo Huh?

Peca je odlucio da vise ne ucestvuje u diskusijama jer se desavaju stvari koje se njemu ne dopadaju i to je njegovo pravo.
Cisto sumnjam da ce izdrzati a da se ne javi ponekada. On je stari filantrop i nece moci da gleda kako neko kuka za pomoc a da ne odreaguje Smiley
Cak i ako vise ne napise ni jedan post niko nema pravo da se ljuti jer je od samog pocetka bio tu i pomogao mnogima, ukljucujuci i mene.
Posto vise ne zeli da bude urednik smislicu neku posebnu grupu samo za njega, cisto da mu se simbolicno oduzim za trud koji je ulozio da ovaj forum zazivi...
Sačuvana
alambik
Heroj foruma

Van mreže Van mreže

Windows NT 6.1
Browser:

« Odgovor #4 Poslato: 03. Oktobar 2010, 15:42:00 »

E pa, šta sad da ja radim!?
Frangel je tako rekao a ja samo njega citirao.
Puj, puj, ne budi primenjeno da ga ispraćamo na onaj svet.
Samo sa ovog foruma, i to po njegovoj vlastitoj želji.
Sačuvana
shuca
Punopravni član

Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:

« Odgovor #5 Poslato: 03. Oktobar 2010, 21:58:21 »

moje licno misljenje kao pecinog drugara je da ga u potpunosti podrzavam , a da ce sa njegovim ne ucestvovanjem ovaj forum izgubiti i to mnogo cinjenica je da su jedino pecini saveti bili pravi i prakticni ,ali ocigledno ovde ima ljudi koji sebi daju previse za pravo pa su prakticno ugusili ovaj forum sto se vidi po komentarima i po logovanju.toliko ako se ti ne prepoznaju ja ne bih voleo ali mislim da ovaj forum nece imati sadrzaja niti smisla . ni ja se ne javljam vec mesecima zbog istih pojedinaca i necu.
Sačuvana

bog je stvorio vodu, a covek vino!
shuca
Punopravni član

Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:

« Odgovor #6 Poslato: 03. Oktobar 2010, 22:09:20 »

sve mi se cini da ce za dva tri meseca ovde pisati komentare :alambik -bistrica bistrica alambik alambik bistrica bistrica alambik i tako dok ih dioda ne opomene pa opet.bolje neka otvore svoj forum i da ga nazovu alambik -bistrica ili bvistrica -alambik ako se sloze do krja veka.oni ce biti najzasluzniji ako ovaj forum utihne a obecavao je mnogo
Sačuvana

bog je stvorio vodu, a covek vino!
frangel
Prolaznik
*

Van mreže Van mreže

Starost: 35

Windows XP
Browser:
Firefox 3.6.10

« Odgovor #7 Poslato: 03. Oktobar 2010, 22:31:57 »

Shuca,potpuno te podrzavam.Bas steta...
Sačuvana
NSM
Punopravni član

Ugled člana: 10
Van mreže Van mreže

Starost: 52

Windows XP
Browser:
Firefox 3.6.10

« Odgovor #8 Poslato: 03. Oktobar 2010, 23:59:37 »

Jbg, nisam bas ispratio sta se desavalo ali da je steta, jeste.
Velika.

Peco, odmori malo, opusti se pa razmisli opet.

U svakom slucaju veliki pozdrav.
Sačuvana
Maestro
Mlađi član
**

Van mreže Van mreže

Starost: 60

Windows XP
Browser:
Microsoft Internet Explorer 7.0

« Odgovor #9 Poslato: 07. Oktobar 2010, 15:18:39 »

.................svom uverenju i mišljenju neodustajem od svoje namere da više nisam urednik i da više neću učestvovati ni sa jednim postom ..................................

Nevjerovatno!

Prvo, srdačan pozdrav svima.  ................................................

Što je to što je to što me je večeras nasmijali i dobro i iznerviralo. PA KADA SAM POČE DA PRAVIM DŽIBRU ISAO SAM PO SAVJETIMA LIKA KOJI SE ZOVE PECA50.  ........................... a jedino ozbiljno sto sam nasao jeste jedna priča o kalvadosu koja je dobrim dijelom oslonjena na savjete PECA50.
E sad.   Evo pečem, i razmišljam da uložim iduće godine u proizvodnju vina od jabuka. I naravno, tražim po netu. Nadjem opet na Petra 50....... i on ode.  Dali da plačem?  naravno ne. A da se smijem... samo sebi samom i zloj koincidenciji. Shocked

...................................... Nadam se da lik nije trajno off  sa foruma. Strašno puno sitnica , pogotovo o tradicionalnom sistemu pečenja rakije sam pokupio od njega i likova kao on. ...........................

Baš tako, kao što ispriča dalibordg  Thumb.
  dohflydohflydohfly Odlaze oni od kojih se moglo nešto naučiti, i naučilo se. Saveti - kratki, jasni, precizni, pismeni, i što je najbitnije provereni u praksi .... itd.
Za razliku od teorije, u čiju ispravnost nema razloga da se sumnja (a ko zna možda i ima), jer postoje ljudi koji su sprmni svašta da napišu samo da bi "argumentovano" odbranili svoj "stav", a od stava ni "s", jer iz njega ne možeš ništa da vidiš, niti naučiš, već ono "trla baba lan ...."  whistlefly, ali ima dokonih ljudi, pa im se može i nije im mrsko sedeti i pisati, tek radi pisanja?!?!?!  Scratchhead Prednje, uz napomenu da je ovo Forum i da su sva mišljenja ravnopravna, ali nikako se ne mogu složiti sa post-ovima od "dve strane", koje kada pročitaš .................... ?!?!?!

U svakom slučaju, ako se Peca50 ne vrati na Forum, biće to veliki gubitak za sve nas, jer sam siguran da je još mnogo mogao da dorpinese kvalitetu ovog foruma, a samim tim da veliki broj forumaša, kako već aktivnih, tako i onih koji dolaze, nauči puno toga od majstora-praktičara za voćarstvo i vinogradarstvo (pogledajte samo kako je objasnio orezivanje voćki uz ilustraciju koju je sam napravio, da ne govorim o drugim post-ovima).

ScratchheadHuh?
Sačuvana

"Deli svoje znanje, to je način da budeš besmrtan"
bistrica
Urednik

Ugled člana: 39
Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:
Firefox 3.6.12

« Odgovor #10 Poslato: 06. Novembar 2010, 22:11:56 »

Neki bi ga ispraćali, a peca življi od svih nas zajedno. Bravo majstore, ne samo da su ti tekstovi prvoligaški, etikete ti otkidaju. U kvalitet ni ne sumnjam. Svaka čast, i samo naprijed.
http://rakijaizkrnjeva.websokak.com/try-it/index.html
Sačuvana

Znanje je jedini poznati resurs koji se dijeljenjem ne smanjuje, nego se povećava, a usput se stekne mnogo toga vrijednijeg i od samog znanja.
jagnjilac
Punopravni član

Ugled člana: 9
Van mreže Van mreže

Starost: 51

Windows XP
Browser:

« Odgovor #11 Poslato: 06. Novembar 2010, 22:40:18 »

Nisam obratio paznju da je svojevremeno otvorena ova tema sa ciljem da se Peca isprati. A gde to, pitam se, treba da ga ispratimo???  Sada kada sam video ovaj bistricin post, video sam sta se u stvari desavalo. Nemoj da jadikujemo vec da ga ispratimo, podrzimo u ovome o cemu nas je bistrica obavestio. Peca je ponos foruma. Bistrice svaka cas sto si ovo nasao i servirao nam. Jedino ovaj tvoj tekst je adekvatan u pravom smislu teci, nazivu ove teme i ja ti se pridruzujem. Ako je Peca cekao na ovo 38 godina, nama ostaje jedino, da sto vise naucimo od njega i da mu se divimo.

Bistrice-bravo!!!............Peco napred!!!
Sačuvana

Jelo je potreba, a razumeti se u jelo i pice predstavlja umetnost
lozar
Urednik

Ugled člana: 32
Van mreže Van mreže

Starost: 44

Windows XP
Browser:
Firefox 3.6

« Odgovor #12 Poslato: 07. Novembar 2010, 00:53:27 »

jagnjilac, prvo pozdrav za tebe.
a onda neka razmisle forumaši koliko bi njih našlo snage da se "digne" posle 38 godina staža, drugim rečima u 7-toj deceniji života da se bavi, okreće, obrće i na druge načine snalazi ne bi li od svog nekadašnjeg zanimanja a sadašnjeg hobija napravilo nešto od čega može da se živi.
naravno, veliki pozdrav za petra sa željom da mu uspe ideja!
Sačuvana
darko
Zaslužni član

Ugled člana: 21
Van mreže Van mreže

Starost: 38

Windows XP
Browser:
Safari

« Odgovor #13 Poslato: 07. Novembar 2010, 15:31:56 »

u kvalitet nemojte ni da sumnjate rakija od juznog voca je "boli glava", probao sam, neobicna i nesvakidasnja za nase podnevlje
Sačuvana

alambik
Heroj foruma

Van mreže Van mreže

Windows NT 6.1
Browser:

« Odgovor #14 Poslato: 07. Novembar 2010, 18:24:26 »

Može li ko razuman i posumnjati u kvalitet rakije nekoga ko zna sve fore i fazone oko pečenja rakije, kao što su puštanje destilata preko vode i ubacivanje klipova kukuruza točak, pardom: u kazan?
A i etiketa je zaista fantastična!
Nisam znao da se Versaći (original) bavi i dizajnom etiketa za rakiju!
Sačuvana
Stranice: [1] 2 3   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

UseBB Port by Gaia Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2007, Simple Machines | Srpski prevod: Jovan Turanjanin

Prijatelji Foruma
rscaffe.com | rakijaizkrnjeva.org | vivis.org.rs

Stranica je napravljena za 0.069 sekundi sa 21 upita.