.................svom uverenju i mišljenju neodustajem od svoje namere da više nisam urednik i da više neću učestvovati ni sa jednim postom ..................................
Nevjerovatno!
Prvo, srdačan pozdrav svima. ................................................
Što je to što je to što me je večeras nasmijali i dobro i iznerviralo. PA KADA SAM POČE DA PRAVIM DŽIBRU ISAO SAM PO SAVJETIMA LIKA KOJI SE ZOVE PECA50. ........................... a jedino ozbiljno sto sam nasao jeste jedna priča o kalvadosu koja je dobrim dijelom oslonjena na savjete PECA50.
E sad. Evo pečem, i razmišljam da uložim iduće godine u proizvodnju vina od jabuka. I naravno, tražim po netu. Nadjem opet na Petra 50....... i on ode. Dali da plačem? naravno ne. A da se smijem... samo sebi samom i zloj koincidenciji.

......................................
Nadam se da lik nije trajno off sa foruma. Strašno puno sitnica , pogotovo o tradicionalnom sistemu pečenja rakije sam pokupio od njega i likova kao on. ...........................
Baš tako, kao što ispriča
dalibordg 
.

,

,

Odlaze oni od kojih se moglo nešto naučiti, i naučilo se. Saveti - kratki, jasni, precizni, pismeni,
i što je najbitnije provereni u praksi .... itd.
Za razliku od teorije, u čiju ispravnost nema razloga da se sumnja (a ko zna možda i ima), jer postoje ljudi koji su sprmni svašta da napišu samo da bi "argumentovano" odbranili svoj "stav", a od stava ni "s", jer iz njega ne možeš ništa da vidiš, niti naučiš, već ono "trla baba lan ...."

, ali ima dokonih ljudi, pa im se može i nije im mrsko sedeti i pisati, tek radi pisanja?!?!?!

Prednje, uz napomenu da je ovo Forum i da su sva mišljenja ravnopravna, ali nikako se ne mogu složiti sa post-ovima od "dve strane", koje kada pročitaš .................... ?!?!?!
U svakom slučaju, ako se
Peca50 ne vrati na Forum, biće to veliki gubitak za sve nas, jer sam siguran da je još mnogo mogao da dorpinese kvalitetu ovog foruma, a samim tim da veliki broj forumaša, kako već aktivnih, tako i onih koji dolaze, nauči puno toga od majstora-praktičara za voćarstvo i vinogradarstvo (pogledajte samo kako je objasnio orezivanje voćki uz ilustraciju koju je sam napravio, da ne govorim o drugim post-ovima).

,