20. Maj 2012, 10:05:09 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Stranice: 1 2 [3]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Da ispratimo Pecu  (Pročitano 2436 puta)
0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Koshpa
Zaslužni član

Ugled člana: 27
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Starost: 29

Kutina, 45°29'48.87"S, 16°45'58.79"I

Windows XP
Browser:
Firefox 3.6.12

« Odgovor #30 Poslato: 10. Novembar 2010, 00:20:17 »

Pretjerujete svi od reda. Dolazio sam rado na ovaj forum, ali nakon berbi pretakanja sve je nekako stalo. Kao da je s ove 2 radnje proces proizvodnje vina zavrsen. Scratchhead
Sačuvana

O ukusima se ne raspravlja...po njima se pljuje!
Vino je zlato koje razbija šutnju...
dioda
Administrator

Van mreže Van mreže

Starost: 32

Windows XP
Browser:
Firefox 3.6.12

« Odgovor #31 Poslato: 10. Novembar 2010, 00:25:50 »

To ide ciklicno, u decembru ce opet krenuti guzva kako se priblizi prvo pretakanje whistlefly
Sačuvana
Vali
Mlađi član
**

Ugled člana: 1
Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:
Opera 9.64

« Odgovor #32 Poslato: 10. Novembar 2010, 21:24:30 »

PPeki hvala ti na svakoj pomoci u ime svih divnih ljudi sa ovog foruma.Neka te Bog blagoslovi i nagradi na svoj pomoci koju si pruzio nama pocetnicima.BUDUCI ZIVOT JE ZA POHVALE A OVAJ ZA TPLJENJE.
Sačuvana
Vali
Mlađi član
**

Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:
Opera 9.64

« Odgovor #33 Poslato: 10. Novembar 2010, 22:14:05 »

Pozdrav za koshpu.Bas tako vino miruje i svi cekaju ishod.kod mene na rajskom rizlingu spadaju kiseline mada cekam hladnije vreme da ga sredi do kraja.Nadam se.
Sačuvana
frangel
Prolaznik
*

Ugled člana: 0
Van mreže Van mreže

Starost: 35

Windows XP
Browser:
Firefox 3.6.12

« Odgovor #34 Poslato: 10. Novembar 2010, 23:35:09 »

auh,i ja se istome nadam Vali.Moje je jos i mutno dohfly
Sačuvana
Koshpa
Zaslužni član

Van mreže Van mreže

Starost: 29

Kutina, 45°29'48.87"S, 16°45'58.79"I

Windows XP
Browser:
Firefox 3.6.12

« Odgovor #35 Poslato: 11. Novembar 2010, 14:22:38 »

Ne brinite nista. Moja neka vina se ful brzo ciste dok rajnski skoro nista, ali tako je svake godine. Wink
Sačuvana

O ukusima se ne raspravlja...po njima se pljuje!
Vino je zlato koje razbija šutnju...
m_117
Mlađi član
**

Van mreže Van mreže

Starost: 53

Windows NT 6.1
Browser:
Safari

« Odgovor #36 Poslato: 16. April 2011, 23:39:48 »

Dragi prijatelji, dobronamernici ovog Foruma, napokon mozemo da odahnemo od uzasnog pripucavanja izmedju izvesnih clanova koje ne bih vise pominjao, svi smo ustanovili uzrok, hajdemo sad dalje.
Predlazem da otvorimo novu temu pod nazivom .,Peco vrati se,, da svojim iskrenim utiscima o njemu i njegovom ucescu u diskusijama, iznudimo  njegov povratak na Forum, koji ce opet dobiti onu nit dobronamernosti i zelje da se nekome prakticno pomogne a ne da se utrkujemo ko je bolje naucio lekcije.
Takodje predlazem da sve svadljive diskusije Administrator opomene i nakon ponavljanja odmah banuje,neka osobenjaci predju na privatne poruke da ne smaraju ostale i Forum pretvore u najveci kic poput Velikog brata i sl.
Zato hocu prvi da apelujem,
PECO VRATI SE !
Pozzzzzz!     
Sačuvana
Mtake
Prolaznik
*

Ugled člana: 0
Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:
Firefox 3.6.16

« Odgovor #37 Poslato: 17. April 2011, 10:54:18 »

Dragi prijatelji, dobronamernici ovog Foruma, napokon mozemo da odahnemo od uzasnog pripucavanja izmedju izvesnih clanova koje ne bih vise pominjao, svi smo ustanovili uzrok, hajdemo sad dalje.
Predlazem da otvorimo novu temu pod nazivom .,Peco vrati se,, da svojim iskrenim utiscima o njemu i njegovom ucescu u diskusijama, iznudimo  njegov povratak na Forum, koji ce opet dobiti onu nit dobronamernosti i zelje da se nekome prakticno pomogne a ne da se utrkujemo ko je bolje naucio lekcije.
Takodje predlazem da sve svadljive diskusije Administrator opomene i nakon ponavljanja odmah banuje,neka osobenjaci predju na privatne poruke da ne smaraju ostale i Forum pretvore u najveci kic poput Velikog brata i sl.
Zato hocu prvi da apelujem,
PECO VRATI SE !
Pozzzzzz!     

Slazem se da treba da se vrati. Meni je jedan njegov post o rezidbi sljiva vise pomogao od dve knjige koje sam procitao.
Sačuvana
bane30
Punopravni član

Ugled člana: 6
Van mreže Van mreže

Starost: 36

Windows XP
Browser:
Microsoft Internet Explorer 8.0

« Odgovor #38 Poslato: 17. April 2011, 17:18:50 »

VRATI SE PECO!
Sačuvana
bane30
Punopravni član

Ugled člana: 6
Van mreže Van mreže

Starost: 36

Windows XP
Browser:
Microsoft Internet Explorer 8.0

« Odgovor #39 Poslato: 17. April 2011, 17:24:09 »

Ajd sad, deluje kao da se zajebavam ali nije tako. Sto kaze covek pre mene mnogo znace ove pisanije ljudi koji daaaleeeko vise znaju od nas pridoslica a ubedjen sam da je Peca50 jedan od njih. Sad vi svi znate koliko je moje ucestvovanje na ovom forumu(mislim nije neko), znanje mi je jos manje al sa kim pocnem da pricam o rakiji osecam se ko doktor nauka verovali ili ne.. Davno je Ajnstajn rekao da postoje samo dve stvari na svetu, znanje i ne znanje! Pecini saveti(naravno i saveti mnogih drugih ucesnika) su ja mislim mene koliko toliko prebacili u krug onih koji znaju i to sto sam naucio sam proisle godine primenio u praksi i odusevio se ... To ne moze bas lako ni da se kupi a kamoli da se samo "procita", tako da zbog toga zelim da svi ljudi dobre volje a bogami i znanja ucestvuju ovde jer cu ja moci vise da "ukradem", sebicno zar ne, hehe.
Sačuvana
Stranice: 1 2 [3]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

UseBB Port by Gaia Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2007, Simple Machines | Srpski prevod: Jovan Turanjanin

Prijatelji Foruma
rscaffe.com | rakijaizkrnjeva.org | vivis.org.rs

Stranica je napravljena za 0.072 sekundi sa 20 upita.