dioda
Administrator

Ugled člana: 27
Van mreže
Pol: 
Starost: 32
|
 |
« Poslato: 15. April 2011, 21:21:27 » |
|
Do sada sam banovao samo spamere a izgleda da moram i redovne članove...
Prvi koji je dobio zabranu je whisky. Razlog je stalno prozivanje drugih članova, upotreba uvredljivih reči, dupliranje naloga i odbijanje mog poziva da rešimo slučaj alambik/whisky! Više nego dovoljno za sedmodnevni ban. Ako i nakon tog perioda nastavi po starom biće doživotni....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
degradirani whisky
Prolaznik
Ugled člana: -3
Van mreže
OS:  Windows NT 6.1 Browser:  Microsoft Internet Explorer 8.0
|
 |
« Odgovor #1 Poslato: 15. April 2011, 23:10:33 » |
|
O čemu vi to, mušmulo hercegovačka? Jeste li vi završili tu tehnologiju? Pitam jer ne videh još nijednog stručnog posta sa vaše strane. Valda zbog toga vam treba pseudonaučnik, koji od škole ima 500 metara, da vam puni forum glupostima koje se čine, za neuke, školovane?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
dioda
Administrator

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #2 Poslato: 15. April 2011, 23:44:37 » |
|
 Cestitam, 7-modnevni ban se upravo pretvorio u dozivotni. Zamolicu vas da ne pravite nove naloge jer je uzaludno, svaki put cu banovati provajdera i nakon par pokusaja vise necete imati nikakve sanse da se registrujete... Mislio sam da ce 7 dana razmisljanja o nekim stvarima biti dovoljno ali sam se prevario. U svakom sranju koje se desilo na forumu ste bili glavni zacin. Prvo Pedja, koji je bio medju prvim clanovima - otisao zbog vas. Onda peca a bili ste na dobrom putu da prosirite spisak... Srdacan pozdrav od hercegovacke musmule - vidimo se na nekom drugom forumu, ovde ste zabetonirali svoju karijeru 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
bane30
Punopravni član

Ugled člana: 6
Van mreže
Pol: 
Starost: 36
OS:  Windows XP Browser:  Microsoft Internet Explorer 8.0
|
 |
« Odgovor #3 Poslato: 16. April 2011, 07:28:31 » |
|
Pedja, Peca50? Daj da zamolimo ljude nekako da se vrate?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
dioda
Administrator

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #4 Poslato: 16. April 2011, 09:12:03 » |
|
Nista od toga... Peca je tu ali ne pise, mozda ce vremenom promeniti misljenje 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
sale
Urednik

Ugled člana: 22
Van mreže
Pol: 
Starost: 34
|
 |
« Odgovor #5 Poslato: 16. April 2011, 09:32:57 » |
|
E bravo ti ga bate,sto bi rekao Ekrem.Forum ce mnogo dobiti time sto je banovan.Pitacu Pecu ako hoce ponovo da pise,ako nizbogcega drugog ono zbog ljudi entuzijasta kojima su njegovi saveti potrebni.Njegovo iskustvo je nemerljivo.Zato, Peco vrati se!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lozar
Urednik

Ugled člana: 33
Van mreže
Pol: 
Starost: 44
OS:  Windows NT 6.1 Browser:  Microsoft Internet Explorer 7.0
|
 |
« Odgovor #6 Poslato: 16. April 2011, 16:33:43 » |
|
ovih dana sam pregledavao "minuli" rad na forumu pa me začudila sličnost u količini pljuvanja između lika "pola pije pola šarcu daje" i "alambika/whiskya" reko, da nisu neki rod.... doduše ovaj prvi se predstavio kao gastarbajter iz "švice" sve razumem i da čovek nekad izgubi kompas i da vređa druge(polazim od sebe) ali preterao ga je. sreća te se sve završilo na regionalizmima "hercegovački" i "bosanski". bilo bi ružno da se mi koji smo se okupili oko vina( i rakije) delimo po bilo kom drugom osnovu. što se tiče pece....pa, on zna gde smo. ako hoće neka svrati. iako se radi o mom dobrom prijatelju, neću da molim nikoga da nam se pridruži na forumu ako sam ne oseća potrebu.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
dioda
Administrator

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #7 Poslato: 16. April 2011, 16:43:07 » |
|
Prica sa whisky-jem jos nije zavrsena  Uporan neki lik... Napravio je sinoc jos dva naloga i oba sam banovao a gluposti koje je napisao sam obrisao... Sad vise ne postoji nacin da se registruje pa mi je poslao mejl, kaze da kupim kokice i da se spremim za zabavu koju ce prirediti u par narednih dana  Cekam ga pa da vidimo kome ce dosaditi  Slazem se sa lozarom, nema smisla da pozivamo pecu ako on sam nema zelju da se vrati. Ako se predomisli jos bolje 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
bistrica
|
 |
« Odgovor #8 Poslato: 16. April 2011, 17:52:41 » |
|
...sreća te se sve završilo na regionalizmima "hercegovački" i "bosanski". bilo bi ružno da se mi koji smo se okupili oko vina( i rakije) delimo po bilo kom drugom osnovu...
Svako dobronamjeran i vidi da se radi o nebitnom pojedinačnom stavu, bez obzira na sve izrečeno pa i u onim obrisanim porukama, a u svakom slučaju mora biti uvjeren nakon diodinih, saletovih i tvojih pohvalnih reakcija i cjelokupnog ponašanja u ovoj situaciji. Takvo ponašanje mislim da je ne samo korisno za ovaj aspekt, nego i za funkcionisanje foruma u cjelosti. Ovakvim vašim potezima je stvarno svima odaslana jasna poruka da nekorektnost bilo kog oblika nije prihvatljiv način komuniciranja na ovom forumu.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Znanje je jedini poznati resurs koji se dijeljenjem ne smanjuje, nego se povećava, a usput se stekne mnogo toga vrijednijeg i od samog znanja.
|
|
|
jagnjilac
Punopravni član

Ugled člana: 9
Van mreže
Pol: 
Starost: 51
|
 |
« Odgovor #9 Poslato: 16. April 2011, 19:31:16 » |
|
U pravu si lozar. Ja sam ovde, kao i jos puno iskrenih clanova, zbog ljubavi prema vinu i rakiji. Voleo bih da se u tom duhu i ponasamo. Dioda se poneo kao pravi administrator i ja mu na tome cestitam.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Jelo je potreba, a razumeti se u jelo i pice predstavlja umetnost
|
|
|
dosljak
Mlađi član

Ugled člana: 2
Van mreže
Pol: 
Starost: 33
|
 |
« Odgovor #10 Poslato: 16. April 2011, 20:17:17 » |
|
Tako je jagnjilac! Jedini zdrav sajt na kome su dobri ljudi koji iskreno hoce da pomognu drugima.Dioda samo banuj.......i kako drugacije nego da se sitne duse naprase sa sajta da nam ne trose ovu pozitivnu energiju i zdravu pricu prljaju malogradjanstinom i svojim kompleksima.Njima ne treba ovaj sajt,njima treba psihijatar da im propise terapiju,a mozda terapija i postoji ali su zaboravili da popiju lek  ....u svakom slucaju treba ih razumeti da bi im oprostili....ih al sam mudar 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
ko ljudima sve veruje,prolazi rdjavo;ko nista ne veruje,jos gore.
|
|
|
dioda
Administrator

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #11 Poslato: 16. April 2011, 21:17:45 » |
|
Jos jedna molba za sve - da batalimo komentare o alambiku, nije vise u mogucnosti da odgovara pa nema smisla da ga pominjemo...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
sale
Urednik

Ugled člana: 22
Van mreže
Pol: 
Starost: 34
OS:  Windows NT 6.1 Browser:  Microsoft Internet Explorer 8.0
|
 |
« Odgovor #12 Poslato: 17. April 2011, 07:26:08 » |
|
Tako je,okrenimo se forumu i da se potrudimo da ga ucinimo jos boljim.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
peca50
Urednik

Ugled člana: 57
Van mreže
Pol: 
Starost: 61
|
 |
« Odgovor #13 Poslato: 18. April 2011, 22:52:39 » |
|
Neke stvari su se razbistrile, niukom slucaju nepokušavam da dokažem da sam bio u pravu ili ne. I nije razlog to što se vraćam, banovanje nekih učesnika ovog foruma. Jedini i glavni razlog je taj što mi je sve ovo nedostajalo a u smislu aktivnog učestvovanja i lepog druženja. Ujedno ovo je i jedan vid priznanja da sam možda prenaglio, i možda sam tim činom naneo i štetu ovom lepom forumu svojim daljim neučestvovanjem i zato evo me vraćam se (pas rekao, pas porekao)!, Da, da pokušam da popravim ono što sam propustio.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Boca dobrog pica je isto sto i narodna pesma: ide od usta do usta!
|
|
|
|
bistrica
|
 |
« Odgovor #14 Poslato: 18. April 2011, 23:18:13 » |
|
Bravo majstore! Može na poklon u ovu čast meni omiljeni prozni stih koji bi me natjerao da se vratim da sam slučajno otišao.
Da ne bi ste osjećali strašno breme vremena koje vam slama pleća i povija vas prema zemlji, treba da se opijate. A čime? Ljubavlju, vinom ili vrlinom, kako vam volja, ali samo se opijajte.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Znanje je jedini poznati resurs koji se dijeljenjem ne smanjuje, nego se povećava, a usput se stekne mnogo toga vrijednijeg i od samog znanja.
|
|
|
|