23. Maj 2012, 00:20:52 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Destilerije u Crnoj Gori  (Pročitano 205 puta)
0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
radovi
Prolaznik
*

Ugled člana: 0
Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:
Firefox 9.0.1

« Poslato: 26. Januar 2012, 16:01:29 »

Dragi forumaši,
Novi sam član na forumu i nadam se da sam temu otvorio u pravom podforumu. Obraćam vam se s jednom malom molbom za pomoć.
Naime, radim kao freelancer za jednog stranog klijenta koji želi dobiti listu destilerija iz Crne Gore (po mogućnosti destilerije vina 69-100%). Neke podatke već imam, kao što su podaci o Tikveš, Neksan, Plantaže i Trebjesa.
Mnogo bi mi vrijedilo svako novo ime ili eventualni link do nove destilerije za listu. Svaka pomoć je dobro došla.

Hvala!
Sačuvana
bistrica
Urednik

Ugled člana: 39
Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:
Safari

« Odgovor #1 Poslato: 26. Januar 2012, 18:15:45 »

Nazovi Biotehnički institut u Podgorici, sigurno imaju više podataka jer su i oni u tim vodama.
Sačuvana

Znanje je jedini poznati resurs koji se dijeljenjem ne smanjuje, nego se povećava, a usput se stekne mnogo toga vrijednijeg i od samog znanja.
dalibordg
Mlađi član
**

Ugled člana: 0
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Windows XP
Browser:
Firefox 12.0

« Odgovor #2 Poslato: 07. Maj 2012, 14:30:46 »

Potrazi covjeka koji se zove Rade Rajkovic.  Ima vinariju u Kucima i predsjednik je udruzenja vinara.  Potrazi na bio-tehnickom institutu enologa Dr. Pajovic ( dama je u pitanju)  , I paspitaj se malo za Ivana Dasica. Radio je 15-tak godina kao tehnolog u Plantazama.   I ako zelis jabukovacu rakiju, javi se meni. Dobra je, ali sam teski amater  dohfly  I jos uvjek se ucim.

Naravno,  Odvezi se juzno od Podgorice do predjela koji se zove Crmnica, i samo pitaj za Sjekloce.  Kvalitet , ali i cijena su van konkurencije.

Takodje u predjelu oko Rijeke Crnojevica postoje takozvani POKRAJVODJANI.  njihova rakija i vino su izvaredni. Mada svaka kuca radi za sebe i nema pretjerano velikih kolicina.

Toliko od mene.

Sačuvana
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

UseBB Port by Gaia Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2007, Simple Machines | Srpski prevod: Jovan Turanjanin

Prijatelji Foruma
rscaffe.com | rakijaizkrnjeva.org | vivis.org.rs

Stranica je napravljena za 0.036 sekundi sa 21 upita.