Grof von temnic
Punopravni član

Ugled člana: 7
Van mreže
Pol: 
Starost: 43
|
 |
« Poslato: 26. Januar 2009, 14:30:25 » |
|
Ljubo ja nisam nikad cuo za ovu rakiju ali to nije problem koilko se secam Alambik dolazi u februaru u srbiju, peca je vec tu a i ja cu biti tu (obecao deki nesto , i od tad ga nema) pa da tvoj bratanac donese to na degustaciju i kad mi to ocenimo na internacionalnom nivou ako tu prodje moze i za izvoz,  ono deki mozda sad reze sljive pa nema kad da se prikaci.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 26. Januar 2009, 21:10:21 Autor dioda »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
alambik
|
 |
« Odgovor #1 Poslato: 26. Januar 2009, 14:46:31 » |
|
Грофе, ја заиста долазим кроз пар недеља у Србију и било би добро да нешто организујемо. Другачије је кад се видимо очи у очи и тако причамо него овако, анонимно. Све то, наравно, под условом ако желимо да од овог форума прерастемо у конкретну акциону групу, и то по разним питањима, а у вези производње и продаје алкохолних пића. Ако то не желимо можемо задржати све на овом нивоу и и даље овако, до у бескрај ћаскати о вину и ракији. Понекад и то буде некоме за нешто корисно. Ја сам се већ најавио диоди али он од тада, после уопшеног прихватања сусрета са мном, ништа не предузима у смислу конкретног договора. А онда се десила и та епизода са "српским пословима" па се бојим да су неки помислили да сам гадан тип екстремно антисрпски настројен, са којим је боље не имати ништа. Дакле, хајте, дајте акцију, ако хоћемо нешто да направимо!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
dioda
Administrator

Ugled člana: 27
Van mreže
Pol: 
Starost: 32
|
 |
« Odgovor #2 Poslato: 26. Januar 2009, 15:27:33 » |
|
Ја сам се већ најавио диоди али он од тада, после уопшеног прихватања сусрета са мном, ништа не предузима у смислу конкретног договора. Niste mi javili kada tacno dolazite u NS, za ostalo nema problema! Kada mi javite termin organizovacemo se preko pp za cas posla...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Grof von temnic
Punopravni član

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #3 Poslato: 26. Januar 2009, 16:19:39 » |
|
01.03.09 jel odgovara
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
alambik
|
 |
« Odgovor #4 Poslato: 26. Januar 2009, 17:29:47 » |
|
Мени то највероватније одговора али ми је на крају, то јест претпостављам да око тог датума (највероватније дан-два после) идем назад. Уосталом, требали бисмо на ПП или преко меила да се договоримо о појединостима.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
cip
Punopravni član

Ugled člana: 0
Van mreže
Pol: 
Starost: 54
OS:  Windows XP Browser:  Microsoft Internet Explorer 6.0
|
 |
« Odgovor #5 Poslato: 26. Januar 2009, 17:35:10 » |
|
Ako je skup u onoj lepoj kafani ("Guduricka prica" kod Pedje urednika) iznad vinskog podruma  da li bih i ja moga da se pozovem da tamo dodjem?  Kolika je kotizacija? 
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 26. Januar 2009, 18:42:15 Autor cip »
|
Sačuvana
|
|
|
|
peca50
Urednik

Ugled člana: 57
Van mreže
Pol: 
Starost: 61
|
 |
« Odgovor #6 Poslato: 26. Januar 2009, 20:19:48 » |
|
Aaaa JA, Jaaaaaaaaaaaa!_
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 26. Januar 2009, 21:12:08 Autor dioda »
|
Sačuvana
|
Boca dobrog pica je isto sto i narodna pesma: ide od usta do usta!
|
|
|
Grof von temnic
Punopravni član

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #7 Poslato: 26. Januar 2009, 21:27:10 » |
|
Koliko sam shvatio do sada ima vec 5 prijavljenih Ko ima ideju gde da se sretnemo?    ?? ja nemogu pre 27.02 alambik ne moze posle 01 . 03
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
deki
Zaslužni član

Ugled člana: 11
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #8 Poslato: 26. Januar 2009, 21:57:26 » |
|
Hej, evo i mene. Malo sam odsustvovao zbog nekih drugih poslovnih obaveza koje nisu vezane za sljive i rakiju. Vidim da je okupljanje na pomolu ( secam se da je na forumu pocelo sa predlozima za neki rakisko-vinsko-lovackim susretima ) i obavezno racunajte na mene i na rakiju iz rakije. Ja sam na sajmu turizma 28.02.2009. godine u Beogradu, pa je to prilika da se vidimo i nakon toga vas sve vodim u Rakiju na vikend ( moze i na kurs za orezivanje sljiva  ). Ideju o svim oblicima druzenja zdusno podrzavam, a tu smo da se dogovorimo.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
alambik
|
 |
« Odgovor #9 Poslato: 26. Januar 2009, 22:06:16 » |
|
'Ја сам, Деки, послао приватну поруку Грофу. мало је незгодно да се овде конкретно договарамо јер може било ко да чита. Није да имамо некаквих тајни али сад прелазимо на теме, и податке, које јесу, бар потенцијално, приватне природе. Може ли диода на брзака, ад хок, да креира затворени део форума?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
dioda
Administrator

Ugled člana: 27
Van mreže
Pol: 
Starost: 32
|
 |
« Odgovor #10 Poslato: 27. Januar 2009, 09:37:46 » |
|
Може ли диода на брзака, ад хок, да креира затворени део форума? Tesko, sve dozvole se dodeljuju na osnovu grupa pa je neizvodljivo da se kreira sakriveni forum i da ga vide samo clanovi koji pripadaju razlicitim grupama.... Nisam bas sjajno ovo objasnio 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
peca50
Urednik

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #11 Poslato: 27. Januar 2009, 16:34:58 » |
|
Dobro si objasnio! Forum je tako formiran i registracija na njemu ostavlja slobodni izbor dali ćemo da se registrujemo tako da otkrivamo svoj indenditet ili ćemo koristiti pseudonime. Ali zato ima opciju privatnih poruka ili dozvoljenog e-maila, koji omogućava komunikaciju ličnih poruka, i to je stvar izbora članova ovog foruma. Kad se tiče pitanja druženja, okupljanja i ličnih kontakata, niko nije privilegovan niti diskriminisan; ko hoće otvoreni su svi dogovori. Ja kao urednik, ako ste primetili, sam dosta i skoro sve, otkrio svoj identitet, a što nisam imao obavezu, ali je to stvar mog načina ophođenja i kontakta sa ljudima, a što vama ostaje na dobroj volji ili načinu razmišljanja o zaštiti privatnosti.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Grof von temnic
Punopravni član

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #12 Poslato: 27. Januar 2009, 18:08:52 » |
|
cisto da obavestimo forumase da imamo tri predloga i dva termina
28.02 da se sretnemo na sajmu turizma
28.02 susret na vinskom balu u Tresnjevici kod paracina
01.03 susret u krnjevu uz posetu podrumu radovanovic .
kako izgleda vec je sedmoro zainteresovanih , nista nije definitivno ima li jos ko neki predlog
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
sale
Urednik

Ugled člana: 22
Van mreže
Pol: 
Starost: 34
OS:  Windows XP Browser:  Microsoft Internet Explorer 7.0
|
 |
« Odgovor #13 Poslato: 27. Januar 2009, 21:25:44 » |
|
Pa mislim da je najbolji termin 01.03 posto je nedelja.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
peca50
Urednik

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #14 Poslato: 27. Januar 2009, 22:27:23 » |
|
Ja se priklanjam onde gde većina odluči. Do kraja meseca februara će se odlučiti većina kada i gde. Ako se odluči da to bude Krnjevo, meni je najlakše, a što se tiče posete podrumu Navip-a i Radovanovića, tu nema problema. Jedino je dobro da se zna tri dana unapred, zbog organizacije!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|