23. Maj 2012, 13:29:58 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Stranice: 1 ... 4 5 [6]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Predstavljanje novih članova  (Pročitano 9989 puta)
0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
Sweetlanna
Prolaznik
*

Ugled člana: 0
Van mreže Van mreže

Pol: Žena
Starost: 28

Windows NT 6.1
Browser:
Safari

« Odgovor #75 Poslato: 08. Septembar 2011, 01:11:18 »

pomaže Bog!
evo mene da se predstavim, kako red nalaže- iz Šapca sam Smiley mada tamo odaaavno ne živim,
nikada se nisam bavila poljoprivredom ni vinogradarstvom Embarrassed ali kako se neke porodične i državne situacije razvijaju, imam izgleda da nasledim nerazvijen posao, iliti nekomercijalno domaćinstvo  Shocked
da ne bih bila kao većina, da odma okačim oglas na tarabu, eto mene na forumu da promozgam šta bi mogla i kako.. Roll Eyes npr da radim i uradim sa zemljom... Scratchhead
najviše me zanima stručna literatura voćarstva, pa bih bila zahvalna ako bi mi neko poslao bar link ka nekoj knjizi.. a ja ću polako iščitavati teme, ko zna, možda i ja nekad nešto stručno prokomentarišem, daaaa, čim iščitam literaturu Cheesy
Sačuvana

orthodoxia i thanatos
dacha381
Prolaznik
*

Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Windows NT 6.1
Browser:
Safari

« Odgovor #76 Poslato: 18. Septembar 2011, 10:45:03 »

Pozdrav svima!
Ja sam Darko - Dača iz Novog Bečeja iz Banata u blizini podneblja "Biserno ostrvo" poznato po Krokanu (nemam tamo zemlje pa nemam ni Krokana a samo tamo uspeva). Od grožđa pravim rakiju godinama (sem prošle 2010. loša godina i posmrzavalo se) jer za vino nemam još materijala! Do pre deset godina dok sam bio momak mesto odmora na moru obilazio sam vinske krajeve Srbije odnosno grožđebale.

Moj prvi post, odnosno uključenje u ovaj forum je http://www.sveovinu.com/index.php/topic,1375.0.html

Sve je ovde dobro, samo jedno ne valja, a to je: što svi ne sedimo u ladu špalira loze i degustiramo rakije i vina uz neko "nabadanje" i divanimo (pričamo). Pardon, još i ne valja to što dan traje samo 24 sata (za ovakve prilike).

Da ste mi svi dobro!
Sačuvana

Samo dobra vina se piju, sva ostala se žderu!
petkovnikola
Prolaznik
*

Van mreže Van mreže

Windows NT 6.1
Browser:
Safari

« Odgovor #77 Poslato: 14. Oktobar 2011, 01:36:51 »

Zdravo
Jas sum Nikola Petkov od Makedonija, sturiam na FAKULTETOT ZA ZEMJODELSKI NAUKI I HRANA vo Skopje. Imam mala povrsina na lozje (ili vinograd). Ampelografija mi e zadolzitelen predmet na fakultetot pa forumot ke mi bide kako dopolnitekno sredstvo za ucenje. Se izvinuvam sto vi pisuvam na Makedonski jazik se nadevam deka nema da prestavuva nikakov proglem
Hobi mi e i pcelarstvo dokolku nekoj saka da razgovara na ovaa tema slobodno moze da mi pise vo privatna poraka ili na e-mail.

Pozdrav od Makedonija
Licno jas Nikola Petkov   Smiley

Sačuvana
sekki
Mlađi član
**

Ugled člana: 1
Van mreže Van mreže

Starost: 35

Windows NT 6.1
Browser:
Microsoft Internet Explorer 8.0

« Odgovor #78 Poslato: 14. Oktobar 2011, 07:44:25 »

Pozdrav svima! Ja sam Nebojsa, svi me znaju kao Seki, iz Paracina! Bavim se nekim privatnim biznisom koji sa vinom,l rakijom i drugih nam divnim stvarima nema nikakve veze! U selu je deda koji je pravio vino i rakiju godinama nazalost preminuo, moj otac je nesto pokusavao da napravi na brzinu ali bez uspeha! Eto ove godine ja resih da se oprobam na tom polju. Za sada mi dobro ide! Pozdrav svima i ostajte mi zdravo!
Sačuvana
perdix
Prolaznik
*

Van mreže Van mreže

Starost: 37

Windows XP
Browser:

« Odgovor #79 Poslato: 21. Oktobar 2011, 07:40:11 »

Da se i ja predstavim pošto sam najmlađi član na forumu.Ivan Mihajlović 37god.lokacija Trnava-Jagodina.Od malena me je interesovalo spravljanje alkoholnih pića,pogotovu rakije.Amaterski što se kaže u domaćoj radinosti se time bavim već 15-ak god.i mislim da to prilično dobro radim uz veliko zadovoljstvo.Zadnje 3god.kupujem groždje i pravim vino.Imao sam dosta sreće da mi ispadne dobro s obzirom koliko sam znao o tome.Ovaj sajt je za mene ko "bogom dan"ima baš šta da se nauči.
Sačuvana
bane30
Punopravni član

Ugled člana: 6
Van mreže Van mreže

Starost: 36

Windows XP
Browser:
Microsoft Internet Explorer 7.0

« Odgovor #80 Poslato: 21. Oktobar 2011, 08:27:04 »

Dobro nam dosli!
Sačuvana
Raks
Prolaznik
*

Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:
Microsoft Internet Explorer 6.0

« Odgovor #81 Poslato: 27. Novembar 2011, 11:14:08 »

Veliki pozdrav svima. Novi sam član na ovom predivnom forumu. Zovem se Radovan i imam mali vinograd u okolini Kikinde (oko 220 čokoti). Amaterski se bavim proizvodnjom vina već nekih 5 godina. Mnogo korisnih stvari sam pronašao ovde i biće mi drago da razmenjujem iskustva sa ostalim članovima.
Sačuvana
sale
Urednik

Ugled člana: 22
Van mreže Van mreže

Starost: 34

Windows NT 6.1
Browser:

« Odgovor #82 Poslato: 27. Novembar 2011, 20:29:45 »

Dobro dosao,nadam se da ces pronaci jos korisnih stvari na ovom forumu i da ces uspesno proizvoditi vino.
Sačuvana
Stelle
Prolaznik
*

Van mreže Van mreže

Starost: 44

Windows XP
Browser:
Safari

« Odgovor #83 Poslato: 03. Decembar 2011, 15:38:46 »

Pozdrav za sve članove Foruma.
Ja sam Dragan Stekic -Stele iz Vladimiraca ,male varošice izmedju Šapca,Valjeva i Obrenovca.
O vinu pomalo znam o rakiji malo vise ovde sam da bi naucio još vise.
Inace i pcelar sam,aktivan sam i na pcelarskomForumu- ForumSPOS-info,takodje volim i lov ,pomalo sam aktivan i na Lorist Forumu.
Verujem da imamo zajednickih interesovanja a da ja ovde mogu mnogo toga nauciti.

Stelle,

Dobrodošao na forum!!!

Kao što si ti meni poželeo dobrodošlicu na forumu SPOS-a, želim i ja tebi ovde.
Ovde ima zaista mnogo ljudi koji znaju dosta o proizvodnji vina i radija i siguran sam da će ti pomoći.

Sve što sam naučio o proizvodnji vina i rakije, naučio sam preko ovog foruma.
Naravno da treba konsultovati i literaturu, ali iskustvo je iskustvo.

Kako je ovo Off Topic Zone,  želim da ti napomenem da sam čitao tvoje postove o LR polunastavcima i mogu ti reći da mi sviđa način rada koji si opisao.

Pozdrav iz Smedereva,
Darko Karamanović

Hvala Darko,
pozdrav ...
Sačuvana
milos23
Prolaznik
*

Van mreže Van mreže

Windows NT 6.1
Browser:
Safari

« Odgovor #84 Poslato: 24. Februar 2012, 21:57:41 »

Cao svima ja sam Milos Jokic, navratio sam da ponesto pitam i naucim pozdrav i uzdravlje Smiley
Sačuvana
Stefiii
Mlađi član
**

Ugled člana: -1
Van mreže Van mreže

unknown
Browser:
Opera 9.80 (Opera Mini 6.5.27309)

« Odgovor #85 Poslato: 25. Februar 2012, 00:43:16 »

Cao svima ja sam Milos Jokic, navratio sam da ponesto pitam i naucim pozdrav i uzdravlje Smiley
Dobrodosao, ovde ces mnogo toga nauciti. Thumb
Sačuvana

Ko pije vino, ne poznaje njegovu
štetnost; ko ga ne pije, ne poznaje
njegove koristi.
Stranice: 1 ... 4 5 [6]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

UseBB Port by Gaia Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2007, Simple Machines | Srpski prevod: Jovan Turanjanin

Prijatelji Foruma
rscaffe.com | rakijaizkrnjeva.org | vivis.org.rs

Stranica je napravljena za 0.244 sekundi sa 21 upita.