Ne nema spirale.Postoji unutrasnji i spoljni deo.Spoljni vidite na slici a unutrasnji je za 4cm uzi od spoljnog isto valjkastog oblika i nizi za 5cm.Taj unutrasnji se stavi u spoljni i zaletuju se sa donje strane i sa gornje oko ove dve manje cevi koje su pored cevi za lulu sa strane tako da para ulazi izmedju njih a posto je uronjen u hladnu vodu para se unutra pretvara u tecnosti izlazi na donju cev.Prednost je jer ima veci kapacitet i bolje iskoriscenje zato sto prilikom jaceg lozenja vatre postoji mogucnost da kod spirale dodje do izlazenja pare na cev i gubljenja finalnog proizvoda cak i do 50%.
Оно како сте у последњем посту описали принцип рада овог хладионика је сада јасно.
Оно што ми се мање свиђа је овакав ваш рекламерски наступ.
Ја схватам да ви од тога живите, и ви сте овде, на овом форуму, на правом месту, али, по мени, рекламу овде можете направити једино озбиљном презентацијом својих производа где ћете навести и предности и мане, и не преувеличавати мане конкурентске робе а предности исте не спомињати.
Дакле, овај ваш пост који сам цитирао, у њему стоји да под одређеним неповољним околностима, код хладионика са спиралном цеви, долази до губитка "финалног производа" и до 50%!!!
Да ли бисте ми могли поближе описати у каквим би то ситуацијама губитак код уобичајене табарке био 50% а код ваше, под истим условима, 0%?
У чему је заправо предност овог вашег система над уобичајеним са спиралом?
Ви кажете да има већи капацитет и боље искориштење. Можете ли то мало поближе објаснити?
Шта је заправо капацитет неког хладионика и како то овај ваш има већи?
Колико је искориштење код других хладионика а колико код вашег, под истим условима, кад тврдите да је код вашег веће?