08. Februar 2012, 08:52:51 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: MOLIM VASE MISLJENJE  (Pročitano 1077 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Vedran Krusevac
Mlađi član
**

Ugled člana: 0
Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:
Opera 9.80

« Poslato: 04. Avgust 2010, 12:35:44 »

Da ovu temu administrator ne prebaci u oglasnik, molio bih vas za misljenja u vezi ukrasnih prohrom-drvo burica koji su na slikama. Naime, rec je o buricima namenjenim za cuvanje vina, rakije i kiseloagresivnih supstnci. Prohrom koji se koristi je AISI 304 (vino i rakija) i AISI 316 (kiseloagresivne supstance), radi se o poduznom zavarivanju koje se vrsi u zastiti argona i visokom poliranju. Koristimo plemenito drvo i visoku zastitu sve u skladu sa domacim i medjunarodnim standardima. Sto se tice graviranja, radi se o 3D graviranju, koje samo po sebi predstavlja ekskluzivu, klijenti gravera su izmedju ostalih bili FSS, Lovacko udruzenje Srbije, Etno selo Stanisic i dr. Ja sam slikama pokusao da docaram lepotu graviranja, ali uzivo je mnogo lepse. Slavinica je takodje prohromska. Cilj nam je bio proizvodnja visoko kvalitetnog proizvoda bez ikakvih ustupaka, te smo takav proizvod i dobili. I opet, da se ne bi ova tema prebacila u oglasnik, i molim administratora da to ne uradi, molio bih vas za komentare, kako bi neke ideje koje smo prevideli, ubacili u sledece serije. Trenutno se rade litraze od 4l i 6l. Ziveli!!!

Sačuvana
alambik
Heroj foruma

Ugled člana: -1
Van mreže Van mreže

Linux
Browser:
Firefox 3.6.8

« Odgovor #1 Poslato: 05. Avgust 2010, 09:36:09 »

A kakav se komentar ocekuje?
Vi ste opisali sta proizvodite a ja mogu reci da li mi se svidja ili ne, i to je to.
ja mislim da je ovaj vas prilog za oglasnik jer vi reklamirate svoj proizvof. I sta je tu strasno ako se prebaci u oglasnik?
Sačuvana
Vedran Krusevac
Mlađi član
**

Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:
Opera 9.80

« Odgovor #2 Poslato: 05. Avgust 2010, 10:37:42 »

Upravo takav komentar, da li je ok, nije ili sta bi neko dodao. Ja ne mogu uticati na vasa pravila, ako je tema za oglasnik prebacite je. Mislio sam da je za ovde zato sto vise zelim komentare ljudi da cujem o estetici proizvoda i o misljenju da li za ovaj proizvod ima mesta na trzistu, nego o samoj prodaji. Svakako da proizvod ima svoju cenu, i opet ako se misli da je za oglasnik prebacite je. Izvinjavam se ako sam ista uzurpirao, pozz iz Krusevca
Sačuvana
Vedran Krusevac
Mlađi član
**

Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:
Opera 9.80

« Odgovor #3 Poslato: 12. Avgust 2010, 16:25:28 »

Evo jos kojih slika nastalih za vreme slikanja za flajere i drugi propagandni materijal. pozz

Sačuvana
Don Julijan
Punopravni član

Ugled člana: 2
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Starost: 34

Don Julijan

Windows NT 6.1
Browser:
Safari

« Odgovor #4 Poslato: 12. Avgust 2010, 20:10:29 »

5 za slike... Ako je uživo još lepše, onda 5+  Thumb
Planiram da se čujemo za jedno mesec dana, pa ću onda konkrektno da komentarišem.
Sačuvana

Bog pića i piće Bogova!
Vedran Krusevac
Mlađi član
**

Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:
Opera 9.80

« Odgovor #5 Poslato: 13. Avgust 2010, 14:10:40 »

Veruj mi da je bilo dvosatno slikanje kako bi se doslo do najboljih slika, zelelo se sve docarati. Pokusali smo da svu lepotu burica probamo da docaramo na slikama, ali opet uzivo je uzivo. Hvala na komentaru Don Julijanu. A sto se tice uzivo vidjanja bicemo verovatno na skupu u Blacu koji je valjda krajem avgusta, takodje i u Nisu, to bi trebalo da bude 21-og i 22-og avgusta, i naravno Zupska berba koja bi trebalo da bude u septembru. Pozz iz Krusevca
Sačuvana
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

UseBB Port by Gaia Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2007, Simple Machines | Srpski prevod: Jovan Turanjanin

Prijatelji Foruma
rscaffe.com | rakijaizkrnjeva.org | vivis.org.rs

Stranica je napravljena za 0.04 sekundi sa 22 upita.