23. Maj 2012, 21:07:47 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Stranice: 1 ... 6 7 [8]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Okupljanje II - Jagodina  (Pročitano 9717 puta)
0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
bistrica
Urednik

Ugled člana: 39
Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:
Microsoft Internet Explorer 8.0

« Odgovor #105 Poslato: 11. Februar 2010, 11:49:46 »

Pridružujem se saletovom prijedlogu, i još proširujem prijedlog. Vidjeo sam da se na naćin koji ču predložiti na drugim forumima rješavaju ovakve situacije. Ne odnosi se moj prijedlog samo na ovu situaciju oko posta nego na sve poruke koje nisu vezane za temu. Predlažem da administrator, jer ima smisla samo ako on to hoće, otvori novu temu pod nazivom „svaštara“ ili „bez cenzure“  u koju bi onda on mogao prebacivati sve postove koji nemaju veze sa naslovom teme. Normalno ovako nešto od administratora iziskuje određeni napor ali time sigurno dobijamo preglednost i kvalitetniju komunikaciju, a ujedno ne sputavamo one koji žele nastaviti diskusiju na tom novom mjestu.  
Sačuvana

Znanje je jedini poznati resurs koji se dijeljenjem ne smanjuje, nego se povećava, a usput se stekne mnogo toga vrijednijeg i od samog znanja.
Dux
Zaslužni član

Ugled člana: 5
Van mreže Van mreže

Starost: 50

Windows XP
Browser:
Microsoft Internet Explorer 6.0

« Odgovor #106 Poslato: 11. Februar 2010, 14:16:12 »

Zamolio bih administratora da postove vezane za post, prebaci u novu temu,steta je upropastavati temu o okupljanju

Izgleda da smo mi koji nismo bili na druzenju ljubomorni pa razvodnjavamo....
Sačuvana
sale
Urednik

Ugled člana: 22
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Starost: 34

Windows XP
Browser:
Safari

« Odgovor #107 Poslato: 11. Februar 2010, 14:29:06 »

Pa svi su bili pozvani,to je bio vas izbor da li cete doci ili ne.
Sačuvana
Dux
Zaslužni član

Ugled člana: 5
Van mreže Van mreže

Starost: 50

Windows XP
Browser:
Opera 9.51

« Odgovor #108 Poslato: 11. Februar 2010, 17:16:32 »

Pa jeste, ali nije bila samo stvar izbora. Nismo svi bili slobodni tog dana.
Sačuvana
lozar
Urednik

Ugled člana: 33
Van mreže Van mreže

Starost: 44

Windows XP
Browser:
Microsoft Internet Explorer 6.0

« Odgovor #109 Poslato: 11. Februar 2010, 20:21:46 »

Ima nas mučenika koji radimo i nedeljom Cry
Sačuvana
dioda
Administrator

Ugled člana: 27
Van mreže Van mreže

Starost: 32

Windows XP
Browser:
Firefox 3.5.7

« Odgovor #110 Poslato: 12. Februar 2010, 18:43:28 »

Jutros iz Jagodine stigla darkova pošiljka, DVD sa snimkom i flaša frankovke, Ćuran crni Wink
Zahvaljujem na poklonu, čuo sam od ostalih članova samo pohvale za tvoje vino pa jedva čekam priliku da otvorim flašu Smiley
Uskoro ću dobiti i PP prezentacije sa predavanja, čim stignu postaviću ih pa ko hoće neka ih downloaduje.

Sačuvana
gile80
Prolaznik
*

Ugled člana: 0
Van mreže Van mreže

Starost: 32

Windows XP
Browser:
Firefox 1.0.7

« Odgovor #111 Poslato: 18. Februar 2010, 20:54:52 »

Pozdrav forumasima. Konacno je bilo vreme da se i ja prikljucim. Lepo je bilo druziti se sa vama u Jagodini
Nadam se da ce se nastaviti nase druzenuje u nekom drugom gradu bar sledece godine ako ne pre.
Darku sve pohvale za organizaciju
Sačuvana
shuca
Punopravni član

Ugled člana: 0
Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:
Microsoft Internet Explorer 7.0

« Odgovor #112 Poslato: 27. Februar 2010, 21:42:25 »

evo i ja da se javim na temu okupljanja.prvo i prvo zelim javno da se izvinim darku za nedolazak jer sam bio od onih koji su bas garantovali stopostni dolazak ali tog dana nisam bio pored intrneta a darkov broj mob nisam imao da bih proverio da li se okupljanje uopste odrzava zbog vremena(nevremena).kontaktirao sam par drugara sa foruma ali ni oni nisu mogli da potvrde tj potvrdili su mi u 18 h tog dana uvece.nema veze opravdanja nemam samo mogu da cestitam darku jer sam cuo od pece da je bilo lepo kao i krnjevu.ne bih da komentarisem razne sugestije na temu okupljanja ali jedna stvar je najbitnija ,,OKUPLJANJE,, e to je ono sto vredi jer se nekada mnogo vise cuje i nauci i razmeni iskustvo nego sto su predavanja.u svakom slucaju predavanja su korisna ali najkorinije je ipak to druzenje.sto se tice sledeceg okupljanja nemora to da bude sledece godine mozemo to i da ponovimo u ovoj godini ako ste zainteresovani ja sam vec razgovarao sa jednim ugostiteljem na periferiji beograda gde ima parkinga a i lako se nalazi jer je pored obilaznice da nam iznajmi salu i da nam obezbedi hranu a pice da bude nase .ja sam spreman da to organizujem ako zelite na prolece ili jesen kad vam je volja jer ipak je zbog vremena skup u jagodini koliko vidim na fotkama desetkovan.pozzzz.na raspolaganju  
Sačuvana

bog je stvorio vodu, a covek vino!
Stranice: 1 ... 6 7 [8]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

UseBB Port by Gaia Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2007, Simple Machines | Srpski prevod: Jovan Turanjanin

Prijatelji Foruma
rscaffe.com | rakijaizkrnjeva.org | vivis.org.rs

Stranica je napravljena za 0.054 sekundi sa 20 upita.