07. Februar 2012, 23:51:42 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Stranice: 1 [2] 3   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: EX premijer Živković podigao vinograd od preko 40ha  (Pročitano 2990 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Milan73
Punopravni član

Ugled člana: 4
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Starost: 38

samo polako

Windows NT 6.1
Browser:
Firefox 3.5.8

« Odgovor #15 Poslato: 23. Februar 2010, 12:05:52 »

Dragi Mledene, unapred se radujem knjizi....već slutim da će nas prijatno iznenaditi,
tvoj kontakt ću proslediti mojim vinogradarima koji imaju više od 5ha pa neka se jave, znaš da su vinari sujetni do bola i možda i neće hteti, a znam da su dobili subvencije.

izvinjavam se što sam zakasnio da kreiram PP poruku
Milan
Sačuvana
shuca
Punopravni član

Ugled člana: 0
Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:
Microsoft Internet Explorer 7.0

« Odgovor #16 Poslato: 28. Februar 2010, 14:23:39 »

ja nedobih subvencije jer nisam poljprivrednik tj poljoprivredni osiguranik a zivkovic jeste,,,,najbolje bi bilo.ljudi moji ko je med cedio a ruke nije olizao.......a znaju da izadju na tv i da kazu da nam jedino od poljoprivrede izvoz cveta,a zasto?zato sto sve sami finansiramo.
Sačuvana

bog je stvorio vodu, a covek vino!
Don Julijan
Punopravni član

Ugled člana: 2
Van mreže Van mreže

Starost: 34

Don Julijan

Windows NT 6.1
Browser:
Safari

« Odgovor #17 Poslato: 28. Februar 2010, 22:02:40 »

Sta je greska i sta treba obrisati?
Možeš obrisati onaj moj post iznad tvog koji sam sad citirao... a možeš i ovaj! Grin
Sačuvana

Bog pića i piće Bogova!
Don Julijan
Punopravni član

Van mreže Van mreže

Don Julijan

Windows NT 6.1
Browser:
Safari

« Odgovor #18 Poslato: 28. Februar 2010, 22:08:06 »

Done, nema tu sta da se brise. Ti tvrdis jedno, ja tvrdim drugo.
Prvo je u pitanju moral svega ovoga pa onda sve ostalo.
Da li svi treba da tezimo nekom politickom angazovanju da bi smo ostvarili neke svoje ciljeve u zivotu-i to kakve ciljeve
Zemlja je izdata u zakup, to je izjavio i gradonacelnik Indjije, a na licitaciji se pojavio Kole i Zoki, tj. zastupao ih je isti covek

Nisam mislio da se briše tvoj post... moja greška dohfly
Mislio sam na onaj moj post u kome sam citirao tebe (onaj iznad Dioda gde me pita šta da se briše). Veza mi je bila slaba pa sam nabrljao nešto...
Nadam sa da razumete.
poz!
Sačuvana

Bog pića i piće Bogova!
dioda
Administrator

Ugled člana: 25
Van mreže Van mreže

Starost: 31

Windows XP
Browser:
Firefox 3.6

« Odgovor #19 Poslato: 28. Februar 2010, 23:06:47 »

Necu nista brisati, napravicu jos vecu zbrku Grin
Stvar je razjasnjena pa nema potrebe za brisanjem...
Sačuvana
cvele
Zaslužni član

Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:
Firefox 3.6

« Odgovor #20 Poslato: 09. Mart 2010, 14:43:43 »

"opasan" ovaj moj nišlija... ne da se tako lako da prizna kolko se "namučio" oko ovoga
http://www.b92.net/video/video.php?nav_category=905&nav_id=416464
Sačuvana

dok pijem-zdrav sam
sale
Urednik

Ugled člana: 19
Van mreže Van mreže

Starost: 33

Windows XP
Browser:
Safari

« Odgovor #21 Poslato: 09. Mart 2010, 16:16:06 »

Ma sta ste navalili.Lepo je covek rekao da ce to sve drzavi da se isplati kroz pdv.He,he
Sačuvana
ano
Punopravni član

Van mreže Van mreže

Starost: 45

Windows XP
Browser:
Microsoft Internet Explorer 6.0

« Odgovor #22 Poslato: 09. Mart 2010, 17:35:07 »

Ljudi sto ste zavidni.Pa niko vam nije kriv sto ne citate zakon i uslove za dobijanje subvencija.Trenutno postoji mogucnost dobijanja kredita za izgradnju objekata za vinski turizam gde je kamata 1%.Izvolte a ne samo da razvijate pljuvacne zlezde i da je uvek neko drugi kriv i da samo ljudi iz sadasnje ili bivse vlasti dobijaju pomoc drzave.U ovom mom kraju ima preko 15 ljudi koje ja znam da su dobili subvencije za vinogradarstvo.Znate sve adrese i telefone ministarstava pa napred.
Sačuvana
jelena NS
Prolaznik
*

Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:
Firefox 3.0.18

« Odgovor #23 Poslato: 10. Mart 2010, 15:30:41 »

G Zivkovic je vlasnik . Dobio je od kuma Koleta inace je to bila nekada zemlja pik Agrounija ,
da i ja sam tako čula...a sad će i jedna gospođa takođe iz politike, da mu bude komšinica sa 100-tinjak ha!
Sačuvana
cip
Punopravni član

Van mreže Van mreže

Starost: 53

Windows XP
Browser:
Microsoft Internet Explorer 6.0

« Odgovor #24 Poslato: 10. Mart 2010, 17:43:28 »

Citat:Da li postoji neko na forumu ko ima vece zasade od 5ha  ?
Odogovor: Izgleda da na forumu ne postoji. Sigurno postoje ljudi koji imaju vece zasade ali nisu na ovom forumu ili ne zele da se javno eksponiraju. Scratchhead
Sačuvana

Milan73
Punopravni član

Van mreže Van mreže

samo polako

Windows NT 6.1
Browser:
Firefox 3.5.8

« Odgovor #25 Poslato: 10. Mart 2010, 18:45:12 »

Da mi dioda ne zameri, vidim već dva moja teksta su skolonjena, valjda sam malo grub na jeziku!
U Karlovcima Sremskim, ni jedan od velikih vinara, nikada nije čuo za ovaj sajt, ima tu svega, malo što ne koriste internet, malo i neznaju da postoji ovaj sajt, a i ko ima 5ha, taj "sve zna", šta sada on ovde da se nadmudruje snas.
a po najviše......a to je rekao i moj veliki prijatelj, uvaženi predsednik udruženja vojvođanskih porodičnih destilerija...citiram: kad sam video kako lupate gluposti, odma sam ugasio"
jeste, toliko je razvučen forum, da ko i ole ceni svoje vreme-nema šta ovde da traži.
mada, meni je SVE O VINU, sjajna razbibriga i korisna danguba

Sačuvana
Don Julijan
Punopravni član

Van mreže Van mreže

Don Julijan

Windows NT 6.1
Browser:
Safari

« Odgovor #26 Poslato: 10. Mart 2010, 20:11:49 »

jeste, toliko je razvučen forum, da ko i ole ceni svoje vreme-nema šta ovde da traži.
mada, meni je SVE O VINU, sjajna razbibriga i korisna danguba

Ne lupaj!
Sačuvana

Bog pića i piće Bogova!
dioda
Administrator

Ugled člana: 25
Van mreže Van mreže

Starost: 31

Windows XP
Browser:
Firefox 3.6

« Odgovor #27 Poslato: 10. Mart 2010, 20:39:46 »

Da mi dioda ne zameri, vidim već dva moja teksta su skolonjena, valjda sam malo grub na jeziku!

Koja dva teksta? Ni jedan tvoj post nije obrisan tako da ne znam o cemu pricas...
Jedino je moguce da su neki postovi izdvojeni u druge teme ili nesto slicno, potrazi malo. Ono sto je sigurno je da ni ja a ni urednici ne brisemo postove zato sto nam se ne svidjaju. Sve sto se napise ostaje na forumu...
Sačuvana
Milan73
Punopravni član

Van mreže Van mreže

samo polako

Windows Vista
Browser:
Firefox 3.0.18

« Odgovor #28 Poslato: 10. Mart 2010, 21:33:32 »

Don Julijan

Imaš li konkretno neku zvaničnu informaciju kojom možeš potvrditi svoju veliku misao.

„Ne lupaj!“

Da nisi možda ti, ja?
Ja živim u svetu vina i rakija, od toga živim. To mi je posao, tim novce izdržavam porodicu!
To radim i u Srbiji ali i u drugim zemljama u regionu, na primer, i kada kažem da ne znaju, onda to kažem na osnovu činjenica. ili me dematuj ili se izvini.
Ja sam ti drugar moj, danima u podrumima i vinogradima, i znam više vinara nego bilo kog drugog sveta zajedno. Kada ti kažem da su „prepametni“, „da ne koriste net“ onda je to zaista tako. Znaš li nekoga sa fakulteta NS ili Zemun da su na forumu, barem malo aktivni i da imaju pozitivno mišljenje?
Ja ne znam, ili se foliraju ili čuvaju to kao svoje tajno oružje, pa mi ćute-ne priznaju
Ja ne znam ko si ti, ali verovatno si se zajebao i svojom greškom, mene uvredio.

Takođe, ozbiljni rakijaši, samo prolete preko ovog sajta ali ne znam da li i jedan ima otvoren nalog. Ono što sam napisao da je rekao predsednik UPDV*a, Slavko Golić je tako, on ima jednu od najodlikovanijih kajsija u ovom delu evrope, pa nije valjda toliko glup i lud-naprotiv

Svrati do mene da vidiš šta radim i kako to sve izgleda, uskoro ćeš imati web sajt, pa proceni.
Tu sam jako blizu tebe.
Pa ćeš videti ko lupa!

Živ bio
Sačuvana
lozar
Urednik

Ugled člana: 28
Van mreže Van mreže

Starost: 44

Windows XP
Browser:
Firefox 3.6

« Odgovor #29 Poslato: 10. Mart 2010, 21:38:43 »

mislim da nije važno da li neko ima 5 ili 50 ha.ovaj sajt je po meni prevashodno za one koji se vinogradarstvom i vinarstvom bave iz hobija pa bi nesto vise da saznaju.
rad na malom i velikom posedu se ne razlikuje mnogo u primenjenoj agrotehnici već u organizacionom smislu
kad vodiš plantažu od 30 ili 60ha imaš probleme tipa: koju ekipu da angažuješ za rezidbu, koliko će da naplate,šta će da jedu,gde će da spavaju.kada se prska najveća ti je briga da ti traktorista ne preskoči red da bi što pre završio posao
međutim, kako orezati lozu, koje đubrivo koristiti i u koje vreme i kada i s kojim sredstvima prskati je potpuno isto i na 5ari i na 5ha
osim toga pun mi je ... (kufer) nabeđenih stručnjaka koji samo zato što svake godine rade jedan te isti posao na jedan te isti rutinski način misle da su sve naučili
najveći deo njih nikad ne posećuje ni predavanja koje organizuju ljudi iz struke niti ćete čuti da su pročitali neku knjigu iz oblasti kojom se bave.jednostavno 90%“stručnjaka“ od završenog fakulteta se učauri u svoj mali svet i o novostima iz profesije u najboljem slučaju se informiše za kafanskim stolom između dva zalogaja od nekog profesora ili asistenta koji zaluta u njegov atar kad je kobasicijada,slaninijada,vinarijada ili neka druga “ijada“
takvima i jeste dosadno da pretražuju internet u cilju dobijanja novih informacija
Sačuvana
Stranice: 1 [2] 3   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

UseBB Port by Gaia Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2007, Simple Machines | Srpski prevod: Jovan Turanjanin

Prijatelji Foruma
rscaffe.com | rakijaizkrnjeva.org | vivis.org.rs

Stranica je napravljena za 0.046 sekundi sa 23 upita.