Свакако сушење помоћу електричних грејача је много финије контролисано. Само што се данас не рачуна у економски и еколошки исплатве методе.
Данас свакако се све више тежи сушарама које користе енергију сунца за сушење. Наравно то је техничи доста зезнуто да се изведе. Прво требају квалитетни колектори онда медијум за торанспорт може да буде вода али са њом не може да се постигну неке високе темп. Јер већ сад имају испитане супстанце које се могу загрејати преко 300C са једним просечним колектором. Онда покретање вентилатора са ел. енергијом добијеном из соларних фотоелектричних плоча. Наравно сви смо свесни да се никада не зна када ће колико сунца бити тако да оне нису баш толико ен. ''неовисне''.
И има категорија сушара које топлотну енергију добијају сагоревањем, биомасе или отпадног дрвета. Ове су реално најлогичније категорија која треба да се користи за неки мало масовнију производњу.
Ево када сам ''ревитализовао'' ову моју мини Иверак сушару схватио сам да је ту имало пуно што шта да се унапреди.
Почев од оних вагона које је Иверак здуцао као да су неке бабе вариле. Онда лесе свакако мора да буду прохромске, нпр Иверак их продаје за 25е по комаду, а оне могу да се нађу и за испод 10е по комаду. Даље мотор је стављен од 2,2kW а сасвим је довољан од 0,5kW. Они су овај већи ставили највероватније из разлога свог немара. Шта је проблем, мотор је постављен јако близу коморе. Фактички мотор је на 15так цм од коморе оклопљен цевима и циглама, што се види на слици

.
Овде сам морао да стављам један додатни вентилатор који га хлади. Јер тепм оклопа мотора је прелазила 90С. Што свакако није добро тада његова снага критично пада, чак и испод 50%. Плус улази у режим опасан по лак на намотајима.
Веровали или не дешавало се да мотор претходних година по 4-5 пута цркне. Тако да фактички се ради само за винкловање.
Овај проблем се решава само измицањем мотора, тако што се дода једна осовина са два лежаја. Сваки стругар је може урадити. Неких пар десетина евра, исплати се врло брзо. Такође мотор од 0.5kW се може наћи за јако мале паре на интернету. Тако да се и на струји може уштедети одма за сезону....
Онда друга глупос'

Програматор, то је већ стварно показивало нонсенс неозбиљност ове приче. Ево како је то изгледало

Програматор је био од веш машине. Старински, механички, који је фактички случио да мења смер окретања вентилатора. Нешто као и код веш машине мало лево па десно

. Е ту је била цела заврзлама. Овде су наравно програмирани тако што је неки радник ''заломио пера'' на програматору одокативном методом. Проблем је што се некада дешавало да мотор има малу паузу између промене смера и нпр окреће се у једну страну и даље, а струја га сада тера у другу. И то је такође добар пут да цркну намотаји....
Данас се та мука може решити врло једноставно помоћу зелио релеја и то мултилатерално. Прво да се направе пристојни термини окретања мотора у једном и у другом смеру, а не одокативно. Онда да се постави разумна пауза да не дође до курцшлуса. Такође сушење шљиве није исто у првих пар сати и пред сам крај. Такав један зелио кошта у најскупљој изведби до 200е. Дакле исплати се за сезону.
Онда сам проток ваздуха кроз оне две цеви које служе за излазак паре није довољан. Тако да би и ту имало да се промени пречник цеви, тј да се ставе цеви са већим промером и да се ставе заклопци. Тако да се ручно мења током сушења излазак/циркулација ваздуха.
Ето то је укратко оно што сам ја приметио да може да се коригује. Е сад наравно волео бих да чујем још неко мишљење. Пошто видим да неких инжењера за ту област баш и нема. Кога год сам питао од другара који су машинци сви слежу раменима. Чуо сам да је био у мом крају, у Лазаревцу, један који је то радио али нисам успео да ступим у контакт са њим.
Мада би било добро када би имали и неки технолози који се баве овиме.
Скоро сам узео књигу Технологија производње суве шљиве без коштице. Морам признати да сам ипак мало више очекивао, ово је више као неки озбиљан семинарски а не као књига. Има ствари које се понављају и нема неких конкретних савета.
Такође сам био на предавањима, али види се да ти предавачи немају искуства у предавању. Тј не могу да вас заинтересују да их помно пратите.