crnitrn
Zaslužni član

Ugled člana: 6
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Poslato: 14. Mart 2010, 15:57:08 » |
|
Gde moze da se lepe flase za vina a da nisu mnogo skupe!?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
sale
Urednik

Ugled člana: 22
Van mreže
Pol: 
Starost: 34
|
 |
« Odgovor #1 Poslato: 14. Mart 2010, 18:36:43 » |
|
Pretpostavljam da mislis gde mogu da se kupe flase?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Milan73
Punopravni član

Ugled člana: 2
Van mreže
Pol: 
Starost: 38
samo polako
|
 |
« Odgovor #2 Poslato: 14. Mart 2010, 23:00:48 » |
|
zavisi gde ti je najbliže, koji grad Paraćin, Beograd ili Novi Sad i koliko ti flaša treba. računaj da su nove 20-40 din komad, plus kapica i pampur, što opet zavisi od tvojih apatita. ako ti treba mala serija, moj naiskreniji savet je da napraviš deal sa nekim restoranom, evo meni pun gepek praznih flaša, skupili ljudi za jednog mog drugara, koji ih potopi u neki rastvor i nakon ispiranja flaše budu NOVE, i etikete popadaju, ispereš i šta fali! Mi kupujemo nove flaša, mada sada sve više vidim koliko je to glupo, hajd za vina i nije neka cena flaše u odnsou na cenu vina ali za rakije je druga priča. nas flaša od 500ml, komplet košta 135 dinara, što nije bez značaja. a ružna mi ona rakijaška koja košta 26 din. nadam se da sam ti pomogao
Milan73
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
killroy
Mlađi član

Ugled člana: 0
Van mreže
|
 |
« Odgovor #3 Poslato: 15. Mart 2010, 00:06:38 » |
|
kupovao sam flase na raznim mestima, i vinske i rakijske, i ispalo je da na svim kutijama ima oznaka firme Bumbar u Beogradu, zakacicu neki kontakt kad nadjem, posto su to uvoznici, mislim da je najpovoljnije... jedan prijatelj mi ostavlja u njegovom restoranu flase od skovin vina, staklene 1.5l koje su odlicne, na pluteni cep i jako su cvrste, pa ih koristim privatno i na poklon, posto 1.5l je kako treba...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Milan73
Punopravni član

Van mreže
Pol: 
samo polako
|
 |
« Odgovor #4 Poslato: 15. Mart 2010, 10:10:53 » |
|
Uf druže moj...čekaj...polako
BUMBAR je Hrvatska firma koja uglavnom radi flaše najnižeg mogućeg kvaliteta, Kina i makar šta. a njih u Srbiji distribuira Kristal Bački Petrovac. Navodno je Bumbar sada preuzeo Kristal,... ma nemam pojma niti me interesuje, znam da su flaše očajne, dobijaš ih u kutiji od čipsa, smokija i od čega nađu, nema aseptično pakovanje i stalno je roba na carini. poznajem njihove ljude u Novom Sadu u njihovoj maloprodaji 021.531-740 Divna ekipa ali oni samo rade tamo pa nisu u mogućnosti da naprave čudo. Inače, komercijala im je krš, krševa, znači 19 vek, telefonom ne možeš čak ni da poručiš robu, nego moaraš u radnju, neki maloprodajni objekat u Novom Sadu, gde ima šta ima, vidiš poručiš pa ako ti treba više od 20, 30 ili 50 flaša čekaš. da donesu iz Bačkog Petrovca. Naravno uvek lično moraš da ideš. Cene su ima nenormalno naduvane a ne treba da čudi ako dobijete ponudu, kao ja, 65 din za neku futuru (0,5lit bela bermet boca) a kada sam otišao po robu (jao, izvini, nesporazum 95.....pufff.) do duše to se ne dešava često ali se dešava. flaša imaju, čepovi, starndardno ali ne i neki izbor i naravno po neka kapica. Šta sam sada rekao? Jadan li je svako ko se u Srbiji upusti u nabavku ambalaže. takođe, nemojte zanemariti ni Hernandeza u Paraćinu, ako ništa drugo, za vina, čovek ima odličan izbor flaša i OK cenu.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ano
Punopravni član

Van mreže
Pol: 
Starost: 45
OS:  Windows XP Browser:  Microsoft Internet Explorer 6.0
|
 |
« Odgovor #5 Poslato: 15. Mart 2010, 14:10:33 » |
|
Na takmicenju u Temerinu pokupio sam neke prospekte i medju njima je bila firma iz Kanjize "Kristal hygien" koja ima u ponudi flase za vino.14 vrsti ali su sve od 075l.Po ovom cenovniku cena za 1000 flasa se krece od 223eur-266eur.,Tako da to ispada od 23 do 27 dinara.Nemam pojma da li je pdv uracunat.Imaju i pampure .Probajte da ih nadjete na internetu jer ovde ne pise web adresa ali ima tel.024875065.To im je i fax.Na slikama flase izgledaju sjajno.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
crnitrn
Zaslužni član

Ugled člana: 6
Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #6 Poslato: 15. Mart 2010, 14:39:25 » |
|
Vidim da je situacija jako sarenolika!Meni trebaju od 1l i od 0.75(0.7)! Da li ste mi neke kontakte pa cu pojuriti i videti! Ja sam iz Zupe tako da cu prvo probati u Paracinu jer mi je najblize! Imam ja nesto skupljano ali bih vole da imam uniformne flase!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Milan73
Punopravni član

Van mreže
Pol: 
samo polako
|
 |
« Odgovor #7 Poslato: 15. Mart 2010, 14:45:33 » |
|
i da znaš, i ako ti je najbliži, jeste i najkorektniji hernandez.paracin@gmail.com imam samo e-mail a kada ideš u Paraćin 035.573.168 ovo je maloprodaja u paraćniskoj staklari, šta fali da vidiš i tamo, dobre su cene, poslednji put su imali tako niske cene da to niko nema šanse iz uvoza da obezbedi.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
killroy
Mlađi član

Van mreže
|
 |
« Odgovor #8 Poslato: 16. Mart 2010, 19:13:12 » |
|
Da, maloprodaja on Kristala u Novom Sadu, na Bulevaru Kralja Petra je urnebesno skupa, a sve providne flase imaju neku deformaciju pri dnu pa izgleda smesno, ako neko zna neku drufu maloprodaju u NS neka javi... Ili sajt od tog Hernandez... Kupio sam danas flasu italijanskog vina sa metalnim navojnim zatvaracem, svasta, izgleda kao izmedju nekog sirupa i pepsija 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
rADOJE PETROVIC
Prolaznik
Van mreže
OS:  Windows Vista Browser:  Microsoft Internet Explorer 7.0
|
 |
« Odgovor #9 Poslato: 24. Mart 2010, 10:40:29 » |
|
Trebaju mi flase popularni cokanj 0,5 0,75 l i flasa pljoska 0,5 kao sto koristi Manastirka. Koja je cena pojedinacno treba mi oko 400 kon.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
mmmm
Prolaznik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #10 Poslato: 11. Jul 2010, 21:36:25 » |
|
Da li se mogu nabaviti neke "custom" kapice za flase za vino? Npr. sa nazivom vinarije na kapici? Ako ima - koje su cijene orijentaciono?
....ili se kupuju obicne kapice pa se nose u stampariju da urade custom stampu?
Pozdrav
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Koshpa
Zaslužni član

Ugled člana: 27
Van mreže
Pol: 
Starost: 29
Kutina, 45°29'48.87"S, 16°45'58.79"I
|
 |
« Odgovor #11 Poslato: 12. Jul 2010, 00:36:01 » |
|
Ljudi probajte na www.vetropack.hrVjerujem da postoji zastupnistvo za Srbiju. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
O ukusima se ne raspravlja...po njima se pljuje! Vino je zlato koje razbija šutnju...
|
|
|
mmmm
Prolaznik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #12 Poslato: 12. Jul 2010, 06:30:35 » |
|
Ovaj vetropack je samo za flase (staklo)?
Ima li nesto za kapice?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Koshpa
Zaslužni član

Ugled člana: 27
Van mreže
Pol: 
Starost: 29
Kutina, 45°29'48.87"S, 16°45'58.79"I
|
 |
« Odgovor #13 Poslato: 12. Jul 2010, 12:06:37 » |
|
www.dabic.hrJebiga ljudi ja vam navodim linkove iz Hrvatske jer sam odavdje, nisam upoznat sa firmama iz SRB. Sorry 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
O ukusima se ne raspravlja...po njima se pljuje! Vino je zlato koje razbija šutnju...
|
|
|
milosmtc
Mlađi član

Van mreže
|
 |
« Odgovor #14 Poslato: 13. Septembar 2010, 18:20:42 » |
|
i da znaš, i ako ti je najbliži, jeste i najkorektniji hernandez.paracin@gmail.com imam samo e-mail a kada ideš u Paraćin 035.573.168 ovo je maloprodaja u paraćniskoj staklari, šta fali da vidiš i tamo, dobre su cene, poslednji put su imali tako niske cene da to niko nema šanse iz uvoza da obezbedi. A jos je jeftinije ako odes diretno u staklaru!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|