jagnjilac
Punopravni član

Ugled člana: 9
Van mreže
Pol: 
Starost: 51
OS:  Windows XP Browser:  Microsoft Internet Explorer 6.0
|
 |
« Poslato: 12. Maj 2010, 22:05:07 » |
|
Postovani prijatelji, Sa velikim zadovoljstvom zelim da Vam najavim jadan lep dogadjaj koji se krajem ovog meseca odrzava u mom selu Jagnjilu. Misljenja sam, da je ovo lepa prilika da se okupimo i malo druzimo. Jagnjilo se nalazi na 20km od Topole i 35km od podruma Aleksandrovic (Vinca), pa moze da se nastavi tradicija iz predhodnih okupljanja, da se poseti neko od poznatih proizvodjaca vina i rakija a pomenute destinacije su svakako to. Peca bi tu mogao da mi pomogne oko organizacije odlaska u Topolu i Vincu jer cu ja biti prezauzet sa obavezama ali cu se potruditi da Vas maksimalno ispostujem. Moja malenkost je direktor ovogodisnje manifestacije, trece po redu. Predlazem da pogledate ovaj sajt, koji se jos azurira u odnosu na predhodnu godinu, pa dajte misljenje na moj predlog. http://www.jagnjijada.in.rsPozdrav, Petar
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 12. Maj 2010, 22:22:54 Autor jagnjilac »
|
Sačuvana
|
Jelo je potreba, a razumeti se u jelo i pice predstavlja umetnost
|
|
|
mk
Mlađi član

Ugled člana: 0
Van mreže
OS:  Windows NT 6.1 Browser:  Microsoft Internet Explorer 8.0
|
 |
« Odgovor #1 Poslato: 14. Maj 2010, 22:46:09 » |
|
Jagnjilac,Milan i Ja dolazimo svakako i to u sbotu da ocenimo te jagnjice na raznju....Pozdrav
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
HUBERT 1924
|
|
|
shuca
Punopravni član

Van mreže
Pol: 
OS:  Windows XP Browser:  Microsoft Internet Explorer 8.0
|
 |
« Odgovor #2 Poslato: 14. Maj 2010, 23:07:46 » |
|
ako bog da i ja dolazim samo se nadam da necu izneveriti drustvo kao u jagodini, od sve salate najvolem janjecu pozzzzz
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
bog je stvorio vodu, a covek vino!
|
|
|
peca50
Urednik

Ugled člana: 57
Van mreže
Pol: 
Starost: 61
|
 |
« Odgovor #3 Poslato: 15. Maj 2010, 20:40:25 » |
|
Ja ću ti doći Petre, zar si posumnjao da ćeš proći bez globe-harača (to ti je besplatno pečenje za mene), nego smisli neki sto za malo pića da izložimo i pokažemo ono što će, predpostavljam svako od nas da donese, to bi bilo i jubilarno druženje br.III!!!!!! Dioda će kao i obično da izmisli valjan razlog da nedođe, možda ga je sramota, što ima ovakve članove, ehheeee!
PS. Nemoj slučajno da obezbeđuješ nagrade za pića, ovi iz Kikinde pokupiše sve nagrade!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Boca dobrog pica je isto sto i narodna pesma: ide od usta do usta!
|
|
|
jagnjilac
Punopravni član

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #4 Poslato: 15. Maj 2010, 22:29:40 » |
|
Nije u opste problem da se napravi mini stand. Bilo bi sjajno da to izvedemo posto ce biti bar dva izlagaca vina i rakije. Vi se pobrinite za uzorke, moj "problem" je sto za izlaganje. Pece, sto se tice globe-haraca, vise ni kod babe, nema dzabe.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
dioda
Administrator

Ugled člana: 27
Van mreže
Pol: 
Starost: 32
|
 |
« Odgovor #5 Poslato: 16. Maj 2010, 01:19:26 » |
|
Dioda će kao i obično da izmisli valjan razlog da nedođe, možda ga je sramota, što ima ovakve članove, ehheeee!
 Pocinjem da radim u ponedeljak, nema sanse da dodjem... Od sada mi je jedino nedelja slobodan dan a nju cu, pretpostavljam, provoditi u krevetu 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
jagnjilac
Punopravni član

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #6 Poslato: 16. Maj 2010, 09:44:55 » |
|
U okviru proslogodisnje manifestacije, izlagao je jedan lokalni proizvodjac kupinovog vina. Ovo, cisto kao ilustracija, kako bi mogli na skroman nacin da napravimo nesto. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
jagnjilac
Punopravni član

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #7 Poslato: 16. Maj 2010, 10:01:57 » |
|
Molba za diodu! Postavi na noslovu kao i prosli put za Jagodinu najavu treceg okupljanja: Okupljanje-III u Jagnjilu, 29.05.2010.god. u okviru manifestacije Jagnjijada, www.jagnjijada.com
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
jagnjilac
Punopravni član

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #8 Poslato: 16. Maj 2010, 10:10:41 » |
|
Hvala ti prijatelju za brzu reakciju. Profesionalno nema sta. Ko kaze da nismo ozbiljna druzina. P.S. Evo i mog 100-tog posta.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
peca50
Urednik

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #9 Poslato: 16. Maj 2010, 12:00:01 » |
|
Za stoti post, čestitam ti, imaš 100evra za to kao nadoknadu, ali moraš da dođeš u smederevsku tvrđavu tamo jedan crnac ispalćuje, ti samo gledaj kroz puškarnicu u Dunav i ništa nebrini... " i kod babe nema džabe", ovo je besplatno!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Grof von temnic
Punopravni član

Ugled člana: 7
Van mreže
Pol: 
Starost: 43
|
 |
« Odgovor #10 Poslato: 17. Maj 2010, 19:53:42 » |
|
 ovo je dobro hahahah ...jagnjilac trebao bi da poslusas pecu ipak je on clan sa vise od 700 postova ... ( izvini peco ipak si ti stariji od nas pa ne ide da se salimo na tvoj racun ali nisam mogao da se uzdrzim) usput zelim vam lep skup i da bude jos bolji i masovniji posto ovo postaje polako tradicija .. mozda moze malo da se prosiri da se ne okrece sve po sumadiji ovde ima ljudi i iz vojvodine koji su u stanju da organizuju kvalitetan skup a i sire tu mislim na bosnu i hrvatsku odakle ima dosta clanova.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
jagnjilac
Punopravni član

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #11 Poslato: 17. Maj 2010, 23:06:27 » |
|
Grofe, bice mi zadovoljstvo da dodjem na skup koji ces ti organizovati magde on bio. Nigde nas nece odvesti ono, mozda bi bilo dobro, trebalo bi, valjalo bi, sto samo oni,... Vise volim ono, nudim organizaciju tu i tu, tada i tada, sa tim i tim programom, ako ste zainteresovani, izvolite! Da pojednostavim, ponudio sam organizaciju kod mene, ne mogu kod tebe, utvrdjen je datum izvolite, cekam Vas.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
peca50
Urednik

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #12 Poslato: 18. Maj 2010, 12:06:38 » |
|
Jagnjilac, Grof je moj zemljak (Temnić i Levač jedno pored drugog), sada je u Austriji, pa se malo šalio, nemoj da si prozbiljno to shvatio. Normalno stoji predlog i na mestu je da i Vojvodina organizuje jedno lepo druženje, a ova tvoja organizacija je ok, i podržavam je svojim prisustvom.
Ujedno evo i ponude za zajedničku prezentaciju članova foruma: Ja i Jagnjilac smo se dogovorili da nam obezbedi jedan besplatan štand gde bi pod imenom sveovinu.com svi članovi foruma, a koji imaju proizvode za koje su autori, izložili te proizvode, i gde bi se po sistemu degustacije i prezentacije predstavili u najboljem svetlu. Da nezaboravim da napomenem da je prisustvo izlagača neophodno i da će izložene proizvode videti i probati mnogo, mnogo ljudi, Pa izvolite PRIJAVITE SE sa proizvodima, kako bi planirali mesto izlaganja i broj proizvoda. Prijave mogu da budu otvorene preko ove teme, ili preko PP na moju adresu! Veliki pozdrav, Peca!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
mk
Mlađi član

Van mreže
OS:  Windows XP Browser:  Microsoft Internet Explorer 7.0
|
 |
« Odgovor #13 Poslato: 18. Maj 2010, 13:49:59 » |
|
Svaka cast ljudi,volim profesionalnost!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
HUBERT 1924
|
|
|
jagnjilac