07. Februar 2012, 03:13:26 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Festival vina Tamburica festa  (Pročitano 869 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Bizinkub
Mlađi član
**

Ugled člana: 0
Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Vinoteka "Bolji dani"

Windows NT 6.1
Browser:
Opera 9.80

« Poslato: 18. Jun 2010, 17:15:08 »

Tambure i vino za dobro raspoloženje

Da je dobar provod uz odlično vino i još bolje tamburaše zagarantovan, potvrdiće i predstojeći festival u Deronjama, na kojem će se pored muzičkog nadsviravanja i vrhunskog nadpevavanja publici predstaviti i brojni vinari iz najpoznatijih vinskih regiona. Pod sloganom "Tambura vino ište" na prvom "Festivalu vina Tamburica festa", okupiće se više desetina izlagača vrhunskih vina, koji će brojnim posetiocima pored degustacije pružiti i informacije o kvalitetu vina, mogućnost kupovine vina, te brojne savete o serviranju pića bogova i pravilnom spajanju hrane i vina.

Članovi Organizacionog odbora deronjskog festivala su poslednje nedelje maja na Trećem internacionalnom salonu vina "Vinosaur" u Banja Luci najavili "Festival vina Tamburica festa" i ujedno pozvali izlagače da se predstave i deronjskoj publici. Kako je konkurs za prijavu na učešće na Festivalu vina još uvek otvoren, pozivmo sve proizvođače i uvoznike vina da se prijave na festival vina i ostvare svoje poslovne poduhvate sa mnogobrojnim eminetnim posetiocima i izlagačima. Značajno je napomenuti da su organizatori festivala obezbedili čuvanje štandova van radnog vremena i pripremili sadržajan program u toku izlaganja, kako bi se sami izlagači uz svoje poslovne poduhvate opustili uz mnoštvo propratnih manifestacija i muzičkog programa koji će sigurno držati dobro raspoloženje. Pravi je izazov predstaviti se pred oko 100.000 ljudi i uz prisustvo brojnih medija i poznatih javnih ličnosti.

Prijave se mogu slati  poštom na adresu Tamburica fest , Novi Sad, bul. Jaše Tomića 1, 21000 Novi Sad sa napomenom za Festival vina, faxom na broj 021 442 944, ili e-mailom na   tamburicafest@yahoo.com, a za sve dodatne informacije možete se obratiti na sledeće telefone:

Igor Bilak                 Jelena Babić

060 0478378           063 598 050
http://www.tamburicafest.com/vesti.php?vest=108&lang=1

Sačuvana

Vinoteka(enoteka) "Bolji dani" Backa Palanka
shuca
Punopravni član

Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:
Microsoft Internet Explorer 8.0

« Odgovor #1 Poslato: 28. Jun 2010, 14:43:52 »

za mene proslost.bio prosle god i nikada vise .na sve lici al najvise na otimanje para.dve satre za po iljadu ljudi i udri sa cenama.uzas.presao toliku km avratio se posle 10 min.ne lici mi to na vojvodinu.nigde nekih kotlica pa tamburice na uvce  .ne znam svuda gde sam bio odusevio sam se ali ovo me je totalno razocaralo, mozda nam ukusi nisu isti .ja sam za festu tipa ala guca.poz i bez ljutnje to je samo moje vidjenje
Sačuvana

bog je stvorio vodu, a covek vino!
Bizinkub
Mlađi član
**

Van mreže Van mreže

Vinoteka "Bolji dani"

Windows NT 6.1
Browser:
Opera 9.80

« Odgovor #2 Poslato: 30. Jun 2010, 19:55:21 »

Evo i par slika našeg štanda

Sačuvana

Vinoteka(enoteka) "Bolji dani" Backa Palanka
alambik
Heroj foruma

Ugled člana: -1
Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:
Microsoft Internet Explorer 8.0

« Odgovor #3 Poslato: 01. Jul 2010, 17:57:54 »

Meni se sviđa ovaj vaš štand.
Međutim, moja kritika ide u pravcu prave inflacije razno raznih festivala. Tamo kobasicijada, ovamo kupusijada, tamo rakijada, ovamo ....tamburice, borba gusana, čega sve ne.
Deronje, tamburice, u redu. Ima smisla.
Ali ako sad ide uz to i festifal vina i rakije, i tamburice gube smisao.
Teško je, mislim čak i po zakonu nemoguće, bilo kome kakvu manifestaciju zabraniti, ali bi trebalo na neki način da se uvede malo reda u sajmovanje i saborovanje.
Kako tačno, ne znam jer se nisam u taj problem udubljivao (samo sam ga konstatovao), ali sam siguran da treba inače postaje sve kontraproduktivno.
Sačuvana
MojeVino
Prolaznik
*

Van mreže Van mreže

Windows NT 6.1
Browser:
Safari

« Odgovor #4 Poslato: 01. Jul 2010, 19:26:22 »

Meni je kao ljubitelju vina drago da bude vina na svakom festivalu ali mislim da ce red da unese trziste...kad organizatori uvide da im opada poseta znace da nesto nije u redu a i vlasnici standova ce po malom prometu znati na kom im je festivalu mesto a na kom nije.
Sačuvana

Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

UseBB Port by Gaia Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2007, Simple Machines | Srpski prevod: Jovan Turanjanin

Prijatelji Foruma
rscaffe.com | rakijaizkrnjeva.org | vivis.org.rs

Stranica je napravljena za 0.039 sekundi sa 21 upita.