Postovani,
moje ime je Marija Niketic i menadzer sam marketinga muzicke grupe Balkanel.
Ova grupa se bavi etno i duhovnom muzikom. Pesme su stare 3000 godina i desifrovane su sa klinastih zapisa od strane Majkla Levija, profesora iz Engleske. Pesma ‘’Moje vino’’ je pesma ciji tekst vodi poreklo iz zemlje gde je vino i nastalo. Po prvi put u svetu ovu muziku su desifrovali srpski strucnjaci.
U snimanju i isvodjenju pesama ucestvovali su orkestri iz razlicitih zemalja.
Za navedenu pesmu, u planu nam je da snimimo spot. Spot ce se snimati na odabranim lokacijama u Srbiji i obuhvatace spoj istorije i kulture Srbije, sa etno motivima, kao i savremenu Srbiju sa modernim motivima pretocene u uzivanje uz vino. Spot ce producirati najbolji producenti i snimatelji.
Za ovakav spot potrebno nam je najmanje 2000 evra. Svakako, Vas logo ce stajati na pocetku i na kraju spota a i u samom spotu izvodjac moze pokazati Vasu flasu vina, s tim da ne remeti rezisersko umetnicki potencijal spota.
Spot ce se emitovati na preko 180 televizija lokalnih, regionalnih i nacionalnih, kablovskih i satelitskih u Srbiji i u zemljama bivse Jugoslavije.
http://hebrejski.webs.com/Hebrejska%20muzika/vino%20moje.mp3www.balkanel.webs.com