22. Mart 2025, 16:10:45 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Stranice: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 17   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Svaštara  (Pročitano 169648 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
bistrica
Administrator

Van mreže Van mreže

Windows NT 6.1
Browser:
Safari

« Odgovor #165 Poslato: 15. Avgust 2017, 19:31:02 »

Čovjeće božiji jučer ti nisam ništa brisao.
Brisao sam samo jednu potpuno praznu poruku koju je očito greškom postavio žičanin, Potpuno praznu bez i jedne jedine riječi. Za prije se ne sjećam konkretno. Znam da je bilo nekog besmislenog pisanja, pa to jesam brisao. Ali to niti ima veze sa temama foruma niti sa mnom pa mi nije jasno o čemu pričaš.

Za ovu zadnju situaciju opet ništa ne razumiješ. Ako profesor na osnovu svoje lične procjene onog sa kim razgovara uputi neku preporuku, pa šta misliš da bi ja sada zbog toga trebao kamenjem na čovjeka koji je puno toga kvalitetnog rekao i napisao o rakiji. Imam ja onog što njemu mogu i hoću spočitati, u moralnom pa i u stručnom pogledu, ali to sigurno nije ova situacija. Nemoj mene uvlačiti u priču koju je on prosuo nekom diletantu, jer ga smatra takvim. I rekao sam ti da uopšte ne dovodim u pitanje s kim si ti pričao jer me to u ovoj situaciji ne zanima. Zanimaš me samo ti i tvoja poruka.

Zato sam te u onoj poruci, na koju si se uvrijedio i mene prozvao za neukus, naoružao znanjem da te više ne smatra diletantom, jer iskreno rečeno i to mi smeta.

Jel ti sad jasno!!!!

Sačuvana

Znanje se množi dijeljenjem.
U potragu za istinom se može krenuti samo onda kada se dovede u pitanje neko vjerovanje koga smo se do tada čvrsto držali.
Goja
Zlatni član

Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac

Windows NT 10.0
Browser:
Firefox 55.0

« Odgovor #166 Poslato: 15. Avgust 2017, 19:45:37 »

Ja bistrice nigde nevidim tvoje obljasnjenje zasto se voda nigde ne dodaje zatim moj razgovor sa profesorom zatim tvoju reakciju na taj post potom si dva posta tvoj i moj prebacio na ful kontakt a nastavak cinimi se zicani tasos i td njihovi postova nema ako ja nemogu da nadjem a tusu onda izvini.
Aj sad da vidimo ovo oko odgovora koji sam dobio ako ja tebe dobro razumem ako ja pozovem profesora i kazem mu ja sam diletant za spravljanje rakije onda on meni da jedan recept i kaze turaj vodu a ako ga pozovem i kazem ja sam majstor i sta vi mislite oko dodavanja vode onda bi dobio drugi odgovor koji bi glasio nikako ne stavljajte vodu
dali sam ja tebe dobro svatio.
Sačuvana

MERAK NEMA CENU
bistrica
Administrator

Van mreže Van mreže

Windows NT 6.1
Browser:
Safari

« Odgovor #167 Poslato: 15. Avgust 2017, 20:47:55 »

Priča mi djeluje inetresantna i za ostale, pa sam je izdvojio kao samostalnu temu, tako što sam u nju prenio poruke sa teme o rakiji od kruške.

Evo ti link pa molim te polako riječ po riječ. http://www.sveovinu.com/index.php?topic=2694.msg32796#msg32796

Da li ćeš svoju dilemu rasčistiti sa nekim ko te smatra debilom, sve dok mu ne daš par stotina EUR-a, ili sam sa sobom, nije na meni da odlučim.
Sačuvana

U potragu za istinom se može krenuti samo onda kada se dovede u pitanje neko vjerovanje koga smo se do tada čvrsto držali.
Goja
Zlatni član

Van mreže Van mreže

Windows NT 10.0
Browser:
Firefox 55.0

« Odgovor #168 Poslato: 15. Avgust 2017, 20:52:11 »

Stvarno izvini meni linkovi sa meila pokazuju da se radi o spravljanju rakije od kruske i da je tu bilo.
Sad cu nesto rec po rec da dodam tamo
jos jednom sori
Sačuvana

MERAK NEMA CENU
grujini
Stariji član

Van mreže Van mreže

Windows NT 6.1
Browser:
Safari

« Odgovor #169 Poslato: 22. Februar 2018, 00:34:10 »

bistrica
Hvala na dodatnim pojašnjenjima i upoznavanju sa novim pristiupima formiranja i uzgoja vinove loze. Mislim da nije teranje  mak na konac ako kažem svoje mišljenje koje se razlikuje od nečijeg. Naučna mišljenja se menjaju.  Na vinogradarima je da rade onako kako misle da je najbolje.
Sačuvana
bistrica
Administrator

Van mreže Van mreže

Windows NT 6.1
Browser:
Safari

« Odgovor #170 Poslato: 22. Februar 2018, 00:50:41 »

Normalno da je svako mišljenje slobodno za iskazati, i ne samo da nije problematično nego je i dobrodošlo.
Međutim, kao i u ovoj situaciji, sporedne stvari su manje bitne i nemaju veze sa onim bitnim stvarima o kojima se u stvari priča povela. Ovdje je to bilo pravo na mišljenje pa ga jedino mogu prebaciti u ovu temu. Tema finasnija ne znam da li postoji ali to je ionako sve nevažno...

Jako bih bio obradovan da si kao neki svoj komentar dao kritiku ili analizu, ili prednosti nekog drugog postupka o onom o čemu je bila suština priče. Dobronamjerno i drago bi mi bilo da me pogrešno ne shvatiš, nego samo onako kakva mi je stvarna namjera sa ovim forumam, svakom njegovom temom ili nekom pojedinačnom pričom.
Sačuvana

grujini
Stariji član

Van mreže Van mreže

Windows NT 6.1
Browser:
Safari

« Odgovor #171 Poslato: 22. Februar 2018, 00:57:12 »

Izvini žurim, ne želim više gubiti vreme.
Sačuvana
bistrica
Administrator

Van mreže Van mreže

Windows NT 6.1
Browser:
Safari

« Odgovor #172 Poslato: 22. Februar 2018, 01:04:47 »

Da uvažavam, pa ću ti to i omogućiti banovanjem na 7 dana.  Cheesy
Sačuvana

cvetanovicmarjan
Neaktivni član
*

Van mreže Van mreže

Windows NT 6.1
Browser:
Firefox 52.0

« Odgovor #173 Poslato: 01. Mart 2018, 09:25:51 »

bistrica je bistrio mozak u 01:49:54 pa je dao dobar komentar, a nama pećinskim ljudima koji bi da se vrate u prošlost svašta može da padne na pamet  Grin
Sačuvana
bistrica
Administrator

Van mreže Van mreže

Windows NT 6.1
Browser:
Safari

« Odgovor #174 Poslato: 01. Mart 2018, 13:50:38 »

Ipak je to sve „malo“ drugačije, odnosno totalno suprotno.

Čovjek modernog društva proizvodi pod imperativom visoke produktivnosti, rentabilnosti i zacrtanih planskih veličina koje po svaku cijenu traže neprimjereni trend porasta. Čovjek pećinskog doba je bez kreativnog angažmana i ne proizvodi nego uzima samo ono što mu izobilje prirode nudi na tacni. Ne zna se šta bi danas bilo više dehumanizirano da paralelno egzistira, obzirom da priroda ne nudi toliko mnogo jer je okupirana i unakažena a i da nudi bilo bi nedovoljno jer je ljudi sve više pa bi za pojedinca ostalo nedovoljno. Time gdje jesmo očito nismo zadovoljni jer da jesmo ne bi smo ni tražili neko drugo rješenje, poput ovakvog povratka u prošlost.

Oboje je neprimjerena iluzija sa aspekta potreba i humaniziranog stanja pa bi bilo poželjno i korisno uspostaviti realnost u stvaranju mogućeg ljudskim angažmanom u simbiozi sa prirodom. To je prije svega novi iskorak i novi kvalitet a nikako ne povratak u ranije ili primitivnije faze razvoja. Treba razmišljati unaprijed a ne unazad jer u ovakvim sferama tamo ima malo toga dobrog. Inače ne bi smo bili ovdje gdje jesmo.
Sačuvana

Dekideki
Neaktivni član
*

Van mreže Van mreže

Linux
Browser:
Safari

« Odgovor #175 Poslato: 25. Mart 2018, 15:30:21 »

Jel mi se cini ili je poruka obrisana?
Sačuvana
bistrica
Administrator

Van mreže Van mreže

Windows NT 6.1
Browser:
Safari

« Odgovor #176 Poslato: 25. Mart 2018, 15:34:37 »

Nema šta da ti se čini. Sam vidiš da jeste.
Naprosto uređivačka politika koja nastoji forum sačuvati od onog što mu je nepotrebno ili suvišno, i neče se mijenjati, pa da ne gubimo vrijeme na besmislenu priču, ni sada ni ubuduće.
Sačuvana

Goja
Zlatni član

Van mreže Van mreže

Linux
Browser:
Safari

« Odgovor #177 Poslato: 12. Jul 2018, 21:43:54 »

Pa da al ja radim od 7 do 19 h,nemere više
Sačuvana

MERAK NEMA CENU
bistrica
Administrator

Van mreže Van mreže

Windows NT 10.0
Browser:
Safari

« Odgovor #178 Poslato: 12. Jul 2018, 21:46:20 »

Onda nekih 20 dana, nemere brže.  Cheesy
U stvari može ako ti prvenstveno nije cilj maksimalni kvalitet rakije.  Grin
Sačuvana

Goja
Zlatni član

Van mreže Van mreže

Linux
Browser:
Safari

« Odgovor #179 Poslato: 12. Jul 2018, 21:47:25 »

Biće to dobra rakija  Smiley
Sačuvana

MERAK NEMA CENU
Stranice: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 17   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

UseBB Port by Gaia Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2007, Simple Machines | Srpski prevod: Jovan Turanjanin

Prijatelji Foruma
rscaffe.com | rakijaizkrnjeva.org | vivis.org.rs

Stranica je napravljena za 0.042 sekundi sa 21 upita.