bistrica
|
|
« Odgovor #210 Poslato: 16. Februar 2021, 11:18:10 » |
|
Do mene je. Zaboravio na datum produzenja domene. Sad je sve u redu.
|
|
|
Sačuvana
|
Znanje se množi dijeljenjem. U potragu za istinom se može krenuti samo onda kada se dovede u pitanje neko vjerovanje koga smo se do tada čvrsto držali.
|
|
|
blue_moon
|
|
« Odgovor #211 Poslato: 16. Februar 2021, 18:46:05 » |
|
Poslednjih dana forum cesto nije dostupan na internetu, iz google kesa sam pogledao pre nekoliko dana sta je poslednje indeksirano, kao jedini ulogovani korisnik je bio, korisnik sa nickname, stop imam to i sacuvano, sta se desava
To ti je..kako se ono kaže..Zona sumraka.
|
|
|
Sačuvana
|
Drugi deo života kod pametnog čoveka sastoji se u oslobađanju od ludosti i predrasuda i pogrešnih mišljenja koje je stekao tokom prvog dela života. Čehov
|
|
|
tonini
Zaslužni član
Van mreže
Pol:
|
|
« Odgovor #212 Poslato: 17. Februar 2021, 09:08:44 » |
|
fiat lux
bilo je to vrijeme mraka
|
|
|
Sačuvana
|
Quale vinum, tale Latinum
|
|
|
ibrik
Zaslužni član
Van mreže
|
|
« Odgovor #213 Poslato: 17. Februar 2021, 14:38:32 » |
|
bilo je to vrijeme mraka Ba gde bas za svetog Trifuna? A ja obisao par vinarija par dana ranije i hteo malo da pisem o tome... Nista, cekamo naredni.
|
|
|
Sačuvana
|
Vinum bonum, pax in domum
|
|
|
Bevanda1
Neaktivni član
Van mreže
|
|
« Odgovor #214 Poslato: 28. Februar 2021, 18:51:31 » |
|
Zdravo, zna li neko kako se pravi prava bevanda i miksanje? Hvala i poz
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
tonini
Zaslužni član
Van mreže
Pol:
|
|
« Odgovor #215 Poslato: 28. Februar 2021, 21:33:18 » |
|
|
|
|
Sačuvana
|
Quale vinum, tale Latinum
|
|
|
Bevanda1
Neaktivni član
Van mreže
|
|
« Odgovor #216 Poslato: 28. Februar 2021, 23:15:59 » |
|
Ovaj Mladen bi bas neizgleda da je dovoljno kvalifikovan za te stvari
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Etanol
Stariji član
Van mreže
|
|
« Odgovor #217 Poslato: 01. Mart 2021, 00:42:54 » |
|
Ovaj Mladen bi bas neizgleda da je dovoljno kvalifikovan za te stvari Čovjek je magistrirao Bevandu
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
vladant
Mlađi član
Van mreže
Pol:
Starost: 51
|
|
« Odgovor #218 Poslato: 08. Maj 2021, 17:40:06 » |
|
Ne znam gde smestiti ovu pricu o rakiji, iz ugla jednog meksikanca. Ako ima pogodnije mesto, neka urednici premeste:
|
|
|
Sačuvana
|
Dodje meni tako pred jesen, da ustanem ispod zemlje, dosadi mi da sam dole budan sanjam... ...cuvaj, sklanjaj staklo, bice srce, vaskrsavam.
|
|
|
bistrica
|
|
« Odgovor #219 Poslato: 08. Maj 2021, 20:14:32 » |
|
Ako ima pogodnije mesto, neka urednici premeste: Jedino u propagandu i reklame, al' ko to danas još probavlja pa ćemo ovdje.
|
|
|
Sačuvana
|
Znanje se množi dijeljenjem. U potragu za istinom se može krenuti samo onda kada se dovede u pitanje neko vjerovanje koga smo se do tada čvrsto držali.
|
|
|
vladant
Mlađi član
Van mreže
Pol:
Starost: 51
|
|
« Odgovor #220 Poslato: 21. Maj 2021, 12:04:11 » |
|
Pogled iz Rusije na Balkan i Rakiju https://hor.bgrepon.ru/korisni-savjeti/4836-rakija.htmlNa zalost, pored ispravnog pogleda na proizvodnju konjaka na istom sajtu, nasu rakiju u proizvodnji vide kao sto se i dalje naj cesce pece.
|
|
|
Sačuvana
|
Dodje meni tako pred jesen, da ustanem ispod zemlje, dosadi mi da sam dole budan sanjam... ...cuvaj, sklanjaj staklo, bice srce, vaskrsavam.
|
|
|
Nesklad
Neaktivni član
Van mreže
|
|
« Odgovor #221 Poslato: 14. Septembar 2021, 22:22:26 » |
|
Pozdrav svima, naučih svašta na ovom forumu, svaka čast...ali sam ipak napravio nekoliko, kako naslov kaže početničkih grešaka, pa bih da pitam iskusnije da li nešto može da se popravi. Stavio sam iz nekoliko navrata u roku od desetak dana jabuke kako su padale u bure od 220l, bez šećera, vode, enzima, a tek večeras sam stavio Lalvin 1116 kvasac i hranu iako je vrenje unajveće krenulo. Ph je dobar, barem po lakmus papiru. Znam da sam pogrešio i kod pripreme koma i da sam loše izabrao kvasac, ali tako je kako je...Pitanje je šta raditi sada, pošto sam imao nedovoljno jabuka i bure je napola puno, a jabuke sam lomio drvenim maljem i nema dovoljno tečnosti, možda negde do polovine koma i jedva sam mešao dok sam dodavao kvasac i hranu? Da li da prebacim kom u manje buriće ili šta već preporučujete?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
blue_moon
|
|
« Odgovor #222 Poslato: 15. Septembar 2021, 00:38:20 » |
|
jabuke sam lomio drvenim maljem Nevjerovatno.
|
|
|
Sačuvana
|
Drugi deo života kod pametnog čoveka sastoji se u oslobađanju od ludosti i predrasuda i pogrešnih mišljenja koje je stekao tokom prvog dela života. Čehov
|
|
|
Nesklad
Neaktivni član
Van mreže
|
|
« Odgovor #223 Poslato: 15. Septembar 2021, 07:17:05 » |
|
Radio sam kako sam mogao u datom trenutku...ne znam da li sam se prevario, ali sam ovde očekivao pomoć, a ne podsmeh
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
blue_moon
|
|
« Odgovor #224 Poslato: 15. Septembar 2021, 10:56:42 » |
|
Pomoć za šta?
Izmrcvareno voće,koje dodaješ u serijalima,i nakon 10 dana dodaješ kvasac.
Umjesto što otvaraš novu temu,mogao si uložiti napor pa iščitati postojeće i poštedjeti druge ovakvih postova.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|