Morat ću u formi: uvod, razrada, zaključak.
Reklamiranje na forumima je inače zabranjeno. Na ovom nije nego je to ostavljeno kao povlastica za aktivne članove. Mogu je koristiti svi osim onih koji su se registrovali samo sa ciljem da postave reklamu.
Kloniranje je nešto za šta se podrazumijeva zabrana.
Ova ista reklama koju si ti danas dva puta postavio je već brisana još jučer zbog nedozvoljenog reklamiranja, a i da nije zbog toga bila bi brisana zbog činjenice da ju je postavio klonirani član, i to onaj kome se kloniranje ne dešava prvi put.
Prvi put je banovan upravo zbog kloniranja tako da mu je potpuno jasno o čemu se tu radi i potpuno mu je bilo jasno da će mu ta poruka biti brisana.
Dakle ponovno se koristi kloniranjem i to u situaciji kada je ponovno banovan na 15 dana, i ponovno postavlja poruku jer zna šta će biti sa njom, pa je nakon toga šalje tebi da je postaviš. Normalno zato što je uvjeren da ćeš je ti i postaviti.
Sad se postavlja pitanje ko od nas trojice nije dorastao onom što radi?
Za sebe ne bih rekao jer su mi principi kristalno jasni, precizni i javni, a čin razumljiv, logičan i opravdan.
Ne bih rekao ni za onog banovanog jer se već izvještio u onom što je jedini nivo na kojem on može funkcionisati i nešto uraditi.
Tako da meni samo ti ostaješ upitan u konkretnoj situaciji.
Njemu izgleda nisi nimalo upitan jer je znao šta ćeš uraditi, pa i koja će ti reakcija biti na brisanje „tvoje“ poruke.
Sada se još samo nada da ću na dva istovjetna pokušaja „udaranja“ ispod pojasa uzvratiti istom mjerom, i to prema tebi. Normalno da neću jer mi je jasno da si nasjeo, i to ne jednom, pa ću uzvratiti „čistim“ banom prema njemu. Banom bez vremenskog ograničenja.