16. Februar 2025, 12:45:51 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Stranice: 1 2 [3]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Sajam vina na beogradskom sajmu  (Pročitano 68503 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Milan73
Stariji član

Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Starost: 51

samo polako

Windows NT 6.1
Browser:
Firefox 3.5.16

« Odgovor #30 Poslato: 22. Februar 2011, 09:02:50 »

Destilerija je iz 1860-80 niko nema pojma tačno, ali je sadašnja zgrada iz 1924 to piše na zabatu kuće, pa se meni jako svidelo, to znamo a kada je tačno nastala, ne znamo.
do drugog rata destilerijom i vinarijom je upravljala porodica Kronen (ili Kronenphalll) piše i jedno i drugo a poslednji vlasnik, kojeg su ubili Rusi zvao se Jakub...malko je bio Wolksdeutcher. jedini istorijski kontakt su spisi iz istorijskog arhiva i jedan stari Nemac Michael Masonga, koji je jako, ali jako dobro branio i njemu nisu dali da ode do 1963 dotle je bio i golman lokalnog kluba i trener, kasnije je otišao i još je živ, nadam se i zdrav.
tako da je sav kontakt nas i istorije preko par listova papira i jednog fudbalera, golmana.

eto....

dobrodošao
Sačuvana
bistrica
Administrator

Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:
Firefox 3.6.8

« Odgovor #31 Poslato: 22. Februar 2011, 10:47:45 »

Interesantna priča, ne bi je bilo loše marketinški forsirati, i to bez izostavljanja pridjeva „malko“ jer on daje onaj potrebni sjetni ton. Mene je dojmilo.
Sačuvana

Znanje se množi dijeljenjem.
U potragu za istinom se može krenuti samo onda kada se dovede u pitanje neko vjerovanje koga smo se do tada čvrsto držali.
Milan73
Stariji član

Van mreže Van mreže

samo polako

Windows NT 6.1
Browser:
Firefox 3.5.16

« Odgovor #32 Poslato: 22. Februar 2011, 12:16:06 »

hvala Bistrice
na sajt sam stavio bukvalno sve što sam našao i imao, nekako mi se neda da izmišljem. svega par fotografija, imam neku kartu prcela voćnjaka i grb te porodice koji ne želim da ističem, jednostavno to je bilo.
sada sam dobio obećanje da će mi doneti flašu koji su pronašli sa etiktom od kajsije, koju su oni pravili.
kažu da je u tom selu, proizvodnja rakije od Kajisije bia najunosnija i da se velike količine slali za Beč.
Susedno selo je radilo sve isto ali sa povrćem.
da imam samo malo više vremena dalo bi se svašta iscunjati.
e sada. neposredno posle rata, ta zgrada i čitavo imanje postali su prvo dom za nezbrinutu decu, u štali su bili konji (zadružni) jedan deo je pretvoren u poštu.....to više nije ni nalik na ono kako je bilo.
Đerdap je podigao nivo podzemnih voda tako da ni jedan od 3 podruma nije u funkciji...6-7 meseci godišnje je pod vodim....lepa je zgrada iu čim se malo ustalimo sa poslom, sigurno će mo je srediti ali to će da košta jako puno...da li se isplati???
Sačuvana
shaykash
Stariji član

Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:
Opera 9.62

« Odgovor #33 Poslato: 27. Februar 2011, 23:31:51 »

Destilerija HUBERT1924

VUKA KARADŽIĆA 12
BANATSKO VELIKO SELO, KIKINDA
23312
SRBIJA

http://www.hubert1924.com/
    knezevic@hubert1924.com
    +381 60 03 11 003

Sačuvana
Milan73
Stariji član

Van mreže Van mreže

samo polako

Windows NT 6.1
Browser:
Firefox 3.5.16

« Odgovor #34 Poslato: 28. Februar 2011, 08:39:35 »

sad kada znaš adresu naiđi.
Sačuvana
cork
Mlađi član
**

Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:
Firefox 3.6.26

« Odgovor #35 Poslato: 20. Februar 2012, 12:51:06 »

3. SAJAM VINA

I ove GODINE  Smiley

Radno vreme
23.02.2012.  10:00-18:00
24.02.2012.  10:00-19:00
25.02.2012.  10:00-19:00
26.02.2012.  10:00-17:00
Hale
Hala 2
Cena ulaznice

Ulaznica - 300 dinara

Parking - 150 din/sat

Više informacija na linku: http://www.sajam.co.rs/active/sr-latin/home/details/_params/sajam_id/43100.html
Sačuvana
bane30
Zaslužni član

Van mreže Van mreže

Starost: 49

Windows XP
Browser:
Safari

« Odgovor #36 Poslato: 20. Februar 2012, 15:52:04 »

Ako mogu da pitam Milane kako prolazite sa prodajom? Jednostavno kako to ide u Srbiji jer nisam nasao vase proizvode u marketima(a znam da marketi prvo krv uzmu pa onda stave robu u raf)! Takodje probao sam vasu vilju na zadnjem rakija festu i mogu skromno reci da je u rangu sa mojom, hehe. Salim se nisam kompetetan da poredim ali mi se jako svidela!
Sačuvana
lozar
Zlatni član

Van mreže Van mreže

Starost: 57

Windows NT 6.1
Browser:
Microsoft Internet Explorer 7.0

« Odgovor #37 Poslato: 20. Februar 2012, 17:12:40 »

cork, pošto si novi na forumu a već si postavio prvi oglas, da ti ne bi brisali i premeštali, daj par ulaznica džabe za korisnike foruma. pa recimo da napravimo takmičenje.
npr. prvi koji prijavi post sa tačnim mestom održavanja i to na ovoj temi. ili jednostavno ti postavi pitanje koje tebi odgovara i dodeli ulaznice.
šta kažeš na to?
Sačuvana
cork
Mlađi član
**

Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:
Firefox 3.6.27

« Odgovor #38 Poslato: 21. Februar 2012, 14:44:58 »

Na moju žalost ( a i na vašu  Grin ) prethodni post je ipak samo informativnog karaktera. Sa organizacijom ove manifestacije nemam nikakve veze, sem kao posetilac. U Srbiji mi najviše smeta da za manifestacije ovakvog tipa ( naravno na manjem, lokalnom nivou ) čujemo tek kad prođu! Ali što se tiče nekog takmičenja ili nekog sistema nagrađivanja možemo da se dogovorimo da ( pošto radim veleprodaju boca, čepova, kapica ) podržim ovaj odličan sajt sa nekim nagradama?
Sačuvana
bistrica
Administrator

Van mreže Van mreže

Windows NT 6.1
Browser:
Safari

« Odgovor #39 Poslato: 21. Februar 2012, 16:23:34 »

Ne znam da li si imao priliku da pogledaš neku od interesantnih mogućnosti za tvoju djelatnost.
http://www.sveovinu.com/index.php/topic,1233.msg15663.html#msg15663
Meni djeluje primamljivo i prihvatljivo ono dole sa podnaslovom sponzorisane teme, pogotovo što se mnogo članova foruma već interesovalo za nabavku robe iz tvoga asortimana.
Mislim da ne bi bio problem da se realizuje neka za tebe prihvatljiva varijanta, samo treba da na ovaj kontakt e-mail: sveovinu@gmail.com uputiš svoj prijedlog, jer o ovim stvarima vodi računa administrator foruma.
Sačuvana

Znanje se množi dijeljenjem.
U potragu za istinom se može krenuti samo onda kada se dovede u pitanje neko vjerovanje koga smo se do tada čvrsto držali.
peca50
Zlatni član

Van mreže Van mreže

Starost: 74

Windows XP
Browser:
Firefox 10.0.2

« Odgovor #40 Poslato: 21. Februar 2012, 20:44:07 »

Na moju žalost ( a i na vašu  Grin ) prethodni post je ipak samo informativnog karaktera. Sa organizacijom ove manifestacije nemam nikakve veze, sem kao posetilac. U Srbiji mi najviše smeta da za manifestacije ovakvog tipa ( naravno na manjem, lokalnom nivou ) čujemo tek kad prođu! Ali što se tiče nekog takmičenja ili nekog sistema nagrađivanja možemo da se dogovorimo da ( pošto radim veleprodaju boca, čepova, kapica ) podržim ovaj odličan sajt sa nekim nagradama?

Ja ću da ti pomognem sa time sto bi te tvoje boce napunio (jednu određenu količinu), zatvorio, stavio kapice i etikete, pa da ih u okviru neke nagradne igre poklonimo, javi se!
Sačuvana

Sve sto trazim od vina je da uzivam u njemu!
Hemingvej
ivant
Neaktivni član
*

Van mreže Van mreže

Mac OS X
Browser:
Safari

« Odgovor #41 Poslato: 28. Februar 2012, 14:15:45 »

i? momci kakav je utisak sa sajma??

ja sam totalni pocetnik i meni Tikves ima najinteresantnija, najozbiljnija vina,
sta vi mislite?
sva nasa mi se cine dosta solidna ali su sva nekako slicna,
i nekako mi smeta taj barik shmek koji je kod nasih vina cesto u prvom planu.
Sačuvana
miticd
Stariji član

Van mreže Van mreže

Starost: 60

Windows NT 6.1
Browser:
Safari

« Odgovor #42 Poslato: 23. Februar 2013, 22:18:36 »

Ispade da sto manje vina pravis to je kvalitetnije.Znam da to ne mora da znaci.Sem vodecih vinara u Srbiji(Boza nije bio),ostali ko i sve u Srbiji  Smiley.Negodinci su skromno postavili standove,ali svaka im cast(Dajic......).Zupljani  Smiley Sad Sad Sad ne toliko zbog vina.Ko pravi Srbi uzeli zajednicki stand toliko se medjusobno ne trpe ili osecaju da su medjusobno konkurencija da mi ni jedna kap njihovog vina nije prijala(do pre godinu to je bila je druga prica) sad su vec sato do satoa od Vince.Nemacki kapital je izgurao "Zvonka Bogdana" ali sve berbe su iste Smiley(sepuri se sin nekog od nasih bogatasa koji ima "skrivene" akcije).Sve u svemu mnogo vina sa malo vode,cast izuzecima.
Sačuvana
skabeta
Stariji član

Van mreže Van mreže

Windows NT 6.1
Browser:
Firefox 19.0

« Odgovor #43 Poslato: 24. Februar 2013, 15:46:58 »

Moze li neko jos da da svoja zapazanja ili sta je bilo vredno paznje od vina?
Sačuvana
sale
Zlatni član

Van mreže Van mreže

Starost: 46

Windows NT 6.1
Browser:
Safari

« Odgovor #44 Poslato: 24. Februar 2013, 16:03:45 »

Pa cini mi se da je bilo skromnije nego prosle godine,da je bilo manje izlagaca iz inostranstva.Case po meni malo bezobrazno,prodavao je knjaz milos po ceni od 300din.Vina nisam probao mnogo posto su plavi andjeli neumoljivi heheheh.
Sačuvana
Stranice: 1 2 [3]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

UseBB Port by Gaia Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2007, Simple Machines | Srpski prevod: Jovan Turanjanin

Prijatelji Foruma
rscaffe.com | rakijaizkrnjeva.org | vivis.org.rs

Stranica je napravljena za 0.042 sekundi sa 22 upita.