sasac
Mlađi član

Van mreže
Pol: 
Starost: 53
|
 |
« Odgovor #240 Poslato: 05. Novembar 2011, 18:27:21 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
milorad
Mlađi član

Van mreže
|
 |
« Odgovor #241 Poslato: 06. Novembar 2011, 20:56:51 » |
|
Ako ga već mijenjaš onda stavi debljinu od 5 milimetara. Možeš ga kupiti kod lokalnih kazandžija, ili direktno u Sevojnu gdje ga i oni nabavljaju Kolko će da me košta to zadovoljstvo od 5 mm obzirom da mi treba 1 kvadrat
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
jagnjilac
|
 |
« Odgovor #242 Poslato: 06. Novembar 2011, 21:31:01 » |
|
Jedan kvadratni metar debljine 1mm, tezak je 8.933kg. Sto znaci da je, kvadratni metar bakra debljine 5mm tezak cca 44.5kg. Cena bakarnog lima je oko 12.5eur/kg. Pa sada izracunaj. Imas i jevtiniju varijantu. Moze da se kupi u Sevojnu i kruzni komad precnika 80cm i isto debljine 5mm.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Jelo je potreba, a razumeti se u jelo i pice predstavlja umetnost
|
|
|
armin1
Zlatni član

Van mreže
Pol: 
Starost: 50
JEDNOM CU BITI NAJBOLJI
|
 |
« Odgovor #243 Poslato: 06. Novembar 2011, 21:37:19 » |
|
kod ovih u zemunu je trenutna cena 1080 dinara za kilogram, znaci nesto ispod 11 evra
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
IMA TU NECEGA
|
|
|
|
jagnjilac
|
 |
« Odgovor #244 Poslato: 06. Novembar 2011, 21:39:48 » |
|
To ti je cena bez PDV-a. Dodaj jos 18%.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
armin1
Zlatni član

Van mreže
Pol: 
JEDNOM CU BITI NAJBOLJI
|
 |
« Odgovor #245 Poslato: 06. Novembar 2011, 21:46:58 » |
|
juce sam kod njih kupovao al nisam sacuvao racun, cini mi se da je to cena sa pdv al opet necu tvrditi da ne bih pogresio eventualo
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
IMA TU NECEGA
|
|
|
|
bistrica
|
 |
« Odgovor #246 Poslato: 06. Novembar 2011, 21:49:53 » |
|
Sve u svemu pola kvadrata okrugle ploče od 5 mm je jeftinije od cijele ploče odnosno dva kvadrata lima od dva milimetra.
P.S. @milorad, iz obzira prema nama ostalima na forumu bilo bi u redu suzdržat se od uzastopnog pisanja poruka na istoj temi bez ikakvog razloga, kad već neće niko da "počisti", a nije prvi put.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Znanje se množi dijeljenjem. U potragu za istinom se može krenuti samo onda kada se dovede u pitanje neko vjerovanje koga smo se do tada čvrsto držali.
|
|
|
milorad
Mlađi član

Van mreže
|
 |
« Odgovor #247 Poslato: 08. Novembar 2011, 00:50:06 » |
|
Jedan kvadratni metar debljine 1mm, tezak je 8.933kg. Sto znaci da je, kvadratni metar bakra debljine 5mm tezak cca 44.5kg. Cena bakarnog lima je oko 12.5eur/kg. Pa sada izracunaj. Imas i jevtiniju varijantu. Moze da se kupi u Sevojnu i kruzni komad precnika 80cm i isto debljine 5mm.
zahvaljujem se na informacijama svima naručio sam iz sevojna
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
milorad
Mlađi član

Van mreže
|
 |
« Odgovor #248 Poslato: 10. Novembar 2011, 18:47:10 » |
|
Ako ga već mijenjaš onda stavi debljinu od 5 milimetara. Možeš ga kupiti kod lokalnih kazandžija, ili direktno u Sevojnu gdje ga i oni nabavljaju.
ма купио сам лим по вашем савету у севојну од3мм родио сам мечку са све мечићи док сам формирао данце можеш мислити да сам узео од 5 милиметара морао би да га ударам 3дана сада би требао да очистим казан али незнан где да купим живу соду па се надам да ће савет доћи од неког форумаша из бгд земуна или околине
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
bane30
Zaslužni član

Van mreže
Pol: 
OS:  Windows XP Browser:  Microsoft Internet Explorer 8.0
|
 |
« Odgovor #249 Poslato: 10. Novembar 2011, 21:07:24 » |
|
ма купио сам лим по вашем савету у севојну од3мм родио сам мечку са све мечићи док сам формирао данце можеш мислити да сам узео од 5 милиметара морао би да га ударам 3дана сада би требао да очистим казан али незнан где да купим живу соду па се надам да ће савет доћи од неког форумаша из бгд земуна или околине
Evo sto posto imas u polj. apoteci na zelenjaku danas sam video a ima takvih apoteka i na zemunskoj pijaci garant!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
milorad
Mlađi član

Van mreže
|
 |
« Odgovor #250 Poslato: 11. Novembar 2011, 07:47:50 » |
|
Evo sto posto imas u polj. apoteci na zelenjaku danas sam video a ima takvih apoteka i na zemunskoj pijaci garant! незнам дали има начина да се захвалим свима на информацијама и саветима кои су ми драгоцени али ако је то овај начин МНОГО СЕ ЗАХВАЛЈУЈЕМ СВИМА
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
bane30
Zaslužni član

Van mreže
Pol: 
OS:  Windows XP Browser:  Microsoft Internet Explorer 7.0
|
 |
« Odgovor #251 Poslato: 11. Novembar 2011, 08:18:45 » |
|
Stvarno mi sad nije jasno sta sam pogresio?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
peca50
Zlatni član

Van mreže
Pol: 
Starost: 74
|
 |
« Odgovor #252 Poslato: 23. Januar 2012, 20:54:52 » |
|
 I evo stiže nova vesela "mašina".A takođe i novo "0delo" za rakije.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Sve sto trazim od vina je da uzivam u njemu! Hemingvej
|
|
|
|
jagnjilac
|
 |
« Odgovor #253 Poslato: 23. Januar 2012, 22:15:38 » |
|
Lepo je videti kad neko od nas, zaljubljenika a i od onih, koji od ovog posla zive, dodje do osnovnog sredstva za rad. Ako je majstor koji ga je satkao, ispostovao sve zahteve narucioca, onda je zadovoljstvo jos vece. Mnogo mi je drago zbog tebe i zelim ti, da iz njega svakoga dana istice najbolja plemenita tecnost.
Daj nam malo ostale informacije. Zapremina kazana, debljina daceta, precnik i duzina lule, zapremina tabarke...
Jos jednom, NEKA TE LEPO SLUZI!
P.S. Lepa ti je i nova ambalaza.
Pozdrav,
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|