Ovo je kazan koji sam zatekao kod kazandzije na stanju, prilikom ugovaranja izrade kazana za mene sa konkretnim, zahtevima. Zahtevi su se odnosili na raspored, odnosno polozaj otvora za sipanje, polozaj rucice mesalice, duzine parovodne cevi (insistirao sam da bude duzine 3m) ...
Dok je tekao ugovoreni rok izrade, padalo mi je svasta na pamet. Pomislio sam rasturice on sve sto treba na ovom kazanu, prepravice sta treba, da bi ispostovao moje zahteve, zamazati tragove i sacekace da ja dodjem.
Kada sam otisao da preuzmem kazan sacekala me sledeca situacija. Kazan koji sam ja zatekao prilikom ugovaranja, jos uvek je cekao svog kupca, a novi, spremljen za mene, bio je parkiran pored njega.

Srce mi je bilo na mestu i svoje odusevljenje nisam mogao da sakrijem. Cak sam mu to i ispricao.
Profesionalnost i koreknost, za svaku pohvalu. Ovakav kazan najtoplije preporucujem, jer je mercedes na ovim prostorima.
Sto se tice samog kontakta kazandzije, ne zelim da krsim pravila foruma koja se odnose na reklamiranje, ali koliko se secam, bistrica je to negde, najtoplije preporucio. Koga ineresuje, dobice kontakt preko PP.