Dižem prašinu?
Bio sam skroman, da skromnije ne mogu
Nije desetak, nego 35l, ali to ne menja da je sranje.
Vidi, bilo koja tema da se pokrene, postoje donje i gornje granice.
Tako je i ovde. Kada zaluta neko, kao ja, sa ovakvim glupim pitanjima i amaterizmom, naravno da ću izazvati reakcije.
Nemam ni najmanji problem sa tim.
Dajem lovu i bolje da pričam o tome. Ne bih baš da bacim 300€, pa me zanimalo da li je to baš tako.
Ispalo je da nije toliko strašno.
Za bolje kazane nemam ni para ni motiva, jer živim u Beogradu, radim i ovo bi bio hobi, a i prilika da se družim sa roditeljima, prijateljima, rođacima.
Oni nisu neki eksperti, pa bi rekli, nije ti loše ovo...A, ja bih rekao, loše je, nego može i gore..
Ja sam, inače, audiofil. Imam izuzetnu Hi-fi opremu. Kada sam počeo time da se zanimam, davnih godina, posećivao sam forume tog tipa.
Isti princip, samo različita tematika. Bio sam mlad i zelen, i nisam ni bio svestan u koju se priču upuštam.
Tek kad sam počeo da spoznajem širinu teme, shvatio sam razloge kupovine ovog ili onog uređaja.
Međutim, ono što ti mogu reći, a što je apsolutna istina...
Tamo se ljudi proseravaju. Kupuju kablove za zvučnike od 10ak hiljada evra, da ne pričam o opremi...
Onda me posade na stolicu i kažu, jel primećuješ razliku...A, ja se pravim glup, pa kažem, joj vidi stvarno...Da ne bih uvredio ovcu, koja je upravo dala 10 hiljada za ordinarnu glupost.
Zašto ovo pričam? Nemam pojma, ali kapiram da sve ima svoju cenu i razloge zašto je to tako.
Ja sa kazančetom od 35l sam petlić, a ljudi koji daju par hiljada evra u kazane su profesionalci.
Da li sam toga svestan? O, daaaa
I, baš me briga...
Da, ne pomisliš da ovo govorim u nekom negativnom kontekstu..naprotiv, sam sam sebi smešan