29. Oktobar 2025, 13:42:43 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Subvencije, podsticaji, krediti, osiguranje...  (Pročitano 116555 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Kratkoglavi
Zaslužni član

Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Starost: 50

Ako kaniš pobjediti nemoj izgubiti

Windows XP
Browser:
Firefox 3.6.2

« Odgovor #60 Poslato: 26. Mart 2010, 23:17:00 »

Odlično za Gijov dvogubi sistem
Sačuvana
Matej
Stariji član

Van mreže Van mreže

Starost: 53

Windows NT 6.1
Browser:
Microsoft Internet Explorer 8.0

« Odgovor #61 Poslato: 26. Mart 2010, 23:35:58 »

tako je lozar, danas sam proverio 5500 je bio max po Ha, a to je po svim kriterijumima gusta sadnja...
s tim što ove godine još nije izašla uredba...danas sam se raspitivao u Ministarstvu, uredba je gotova i u Vladi je na usvajanju, ako je nisu razmotrili i usvojili na današnjoj sednici na redu je sledeće nedelje...opet relativno kasno s obzirom na vreme pripreme, sadnje...
tvrdnje da su nekoga odbili zbog +20 čokota prosto zvuče neverovatno pri ovoj gustini sadnje...mislim da i proizvodjači malo karikiraju...
Sačuvana
Kratkoglavi
Zaslužni član

Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:
Firefox 3.6.2

« Odgovor #62 Poslato: 26. Mart 2010, 23:39:08 »

Samo im ti veruj!
Sačuvana
Matej
Stariji član

Van mreže Van mreže

Windows NT 6.1
Browser:

« Odgovor #63 Poslato: 26. Mart 2010, 23:41:34 »

ako laže koza, ne laže rog...
recimo da mi je rekao rog... Roll Eyes
Sačuvana
Matej
Stariji član

Van mreže Van mreže

Windows NT 6.1
Browser:

« Odgovor #64 Poslato: 26. Mart 2010, 23:42:26 »

a i ja lično nemam šta da im verujem ili ne...ja se u svoje kljuse uzdam... Wink
Sačuvana
shuca
Zaslužni član

Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:

« Odgovor #65 Poslato: 27. Mart 2010, 17:59:49 »

matej samo im ti veruj.ja sam sve uradio kako treba sto majstori kazu u stotu i sta je bilo na kraju ,,nisam poljoprivredni osiguranik, i ja lepo odem u ministarstvo a oni kazu idi covece kuci nema nista od toga.e pa necu se smiriti dok ne isteram mak na konac.lepo smo osnovali asocijaciju poljoprivrednika srbije -bilo je jutros na foxu u polj emisiji ..domacin,,pa cemo sada zajednickim snagama da vratimo poljoprivrednicima ono sto ima pripada, jer oni uredbom na uredbu mogu da te pitaju da li ti je pokojna baba nosila tange i da te zato odbiju a svuda u informatoru pise da se sredstva daju radi podsticanja polj proizvodne i odnose se na biljku,na komad stoke itd znaci sredstva se daju po jedinici koju si ti zasadio a da li si ti polj ili fudbaler to nigde ne pise.tako da ja licno mnogo ocekujem od ovog udruzenja jer zajedno smo jaci i tako mozemo samo da dobijemo jer nemamo sta da izgubimo - sve smo izgubili.pozzzz
Sačuvana

bog je stvorio vodu, a covek vino!
Matej
Stariji član

Van mreže Van mreže

Windows NT 6.1
Browser:

« Odgovor #66 Poslato: 27. Mart 2010, 20:07:26 »

držim palčeve Shuco, ali ministarstva su imuna na razna udruženja...udruženje može osnovati i grupa gradjana...ne mislim ništa loše pod tim, samo imam iskustva u borbi sa ministarstvima...i to ne samo sa jednim, isto tako preko jednog udruženja, i to renomiranog iza čijih članova stoji preko 3 mlrd EUR-a...pa ništa... Huh? čak smo zbog odredjenih odluka odredjenih nadležnih organa došli i do ustavnog suda... whistlefly ali to je vec druga tema koja nije za ovaj forum...
a ja i dalje verujem samo sebi...u se i u svoje kljuse...pa makar i polako... Wink

imate svu moju podršku Thumb
samo napred!!!
Sačuvana
shuca
Zaslužni član

Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:

« Odgovor #67 Poslato: 02. April 2010, 22:30:44 »

matej ovo je ozbiljna prica.ovo nije udruzebje golubara vec ASOCIJACIJA POLJOPRIVREDNIKA SRBIJE ali stvarno poljoprivrednika i to cele srbije .videce se i cuti jer mi radimo u interesu svih nas da vec jednom dobijemo ono sto nam pripada a ne samo price.ovde neki clanovi lutaju pa pricaju kako znaju neke koji su dobili subvencije ali ne zna da su to isti ,,oni,, koji su dobil i PUNTA preko sms poruka.ja sam posadio borovnicu 2008 i sve mi je po njihovim uredbama osim sto nisam polj osiguranik ali to tada nije ni trebalo ali ne mozes ti protiv njih drugacije nego na ovaj nacin .pozzzzzz
Sačuvana

Matej
Stariji član

Van mreže Van mreže

Windows NT 6.1
Browser:

« Odgovor #68 Poslato: 03. April 2010, 00:39:43 »

Shuco, zar nije jedan od prvih uslova da dobiješ subvencije da si registrovan kao poljoprivredni proizvodjač, nebitno da li kao poljoprivredno gazdinstvo ili kao drugi oblik konstituisanja koji kao prezežnu delatnost ima poljoprivrednu, u ovom slučaju, vinogradarsku proizvodnju. Ako je to uslov i ako taj uslov nije ispunjen, logično je da se subvencija ne može dobiti, bez obzira koliko se to nama ne svidja...
A što se tiče udruženja, udruživanje je jedan od oblika koji bi trebalo da olakša komunikacije sa nadležnim organima koji se bave regulisanjem odredjene oblasti...to je jedna od svrha udruženja...i kažem trebalo da olakša, a da li će olakšati zavisi i od udruženja i njegovih članova, ali i od spremnosti druge strane da komunicira sa udruženjem...
Veruj mi, imam bogato (lično) iskustvo u komunikaciji odredjenih udruženja sa raznim ministarstvima i državnim institucijama i ta priča ne ide uvek tako lako...
I nikada ne bih potcenio bilo koje udruživanje, a naročito ne golubare... Wink
Sačuvana
shuca
Zaslužni član

Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:

« Odgovor #69 Poslato: 04. April 2010, 11:41:32 »

izvinjenje golubarima nisam imao nameru bilo koga da uvredim nego mi je to onako palo na pamet.matej ja jesam registrovan kao polj.proizvedjac ali oni traze da placam penziono osigranje kao poljoprivrednik, a to nije bilo u uredbi kada sam ja sadio voce vec je doneseno uredbom za 2009.znaci ne postoji ni jedan razlog da me ne isplate ,a opet su me odbili.
Sačuvana

Matej
Stariji član

Van mreže Van mreže

Windows NT 6.1
Browser:

« Odgovor #70 Poslato: 04. April 2010, 23:26:58 »

verujem ti druže, strašno je to što se na njih niko u ovoj zemlji ne može osloniti... Sad
ja na to i ne računam, pratim, ali se uzdam u svoje snage...
evo za dve-tri nedelje sadim svoje prve čokote, i ne mogu da izdržm od nestrpljenja...ovih dana istačkirali parcelu i sad samo da stignu trte... Roll Eyes
Sačuvana
Matej
Stariji član

Van mreže Van mreže

Windows NT 6.1
Browser:

« Odgovor #71 Poslato: 13. April 2010, 16:18:30 »

taze uredba:
http://www.minpolj.gov.rs/?stranica=kom_clanak&naredba=prikaz&id=1561&br_stranice=0&sortiranje=&id_kategorija=13&id_menu=6

srećno
Sačuvana
cvele
Zaslužni član

Van mreže Van mreže

Starost: 52

Windows XP
Browser:
Firefox 3.6.3

« Odgovor #72 Poslato: 14. April 2010, 08:19:13 »

koliko ce ovo da traje?

7 dana?
Sačuvana

dok pijem-zdrav sam
Kratkoglavi
Zaslužni član

Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:
Firefox 3.6.3

« Odgovor #73 Poslato: 14. April 2010, 18:12:32 »

7 sati sa pauzom za topli obrok!
Sačuvana
Coa
Neaktivni član
*

Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:
Safari

« Odgovor #74 Poslato: 17. Novembar 2010, 14:05:41 »

Priča li se nešto za iduću godinu? Hoće li biti većih izmena?
Sačuvana
Stranice: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

UseBB Port by Gaia Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2007, Simple Machines | Srpski prevod: Jovan Turanjanin

Prijatelji Foruma
rscaffe.com | rakijaizkrnjeva.org | vivis.org.rs

Stranica je napravljena za 0.127 sekundi sa 22 upita.