nikaragva
Mlađi član
Van mreže
|
|
« Odgovor #15 Poslato: 19. Oktobar 2014, 17:18:46 » |
|
Da li na ovom forumu ima instaliram tapatalk?
Kada mu pristupim preko androida ponudi mi da instaliram tapatalk, koji imam instaliran. Ali ne mogu nikako da nadjem preko tapatalk pretrage forum.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
bistrica
|
|
« Odgovor #16 Poslato: 19. Oktobar 2014, 19:04:04 » |
|
Ma samo preskočim takvu ponudu, ma šta ona bila, i dobijem ono što sam tražio.
|
|
|
Sačuvana
|
Znanje se množi dijeljenjem, osima ako je glagolski pridjev radni jednak nuli. U potragu za istinom se može krenuti samo onda kada se dovede u pitanje neko vjerovanje koga smo se do tada čvrsto držali.
|
|
|
kvizko
Neaktivni član
Van mreže
Pol:
Starost: 56
|
|
« Odgovor #17 Poslato: 16. Jun 2015, 14:15:44 » |
|
Molim nekoga da mi pomogne kako da podesim da prvo budu stare poruke a onda na dole novije.Teško je čitati kad su prvo odgovori npr.27,26,25, u mesto od manjeg ka većim brojevima.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
bistrica
|
|
« Odgovor #18 Poslato: 16. Jun 2015, 16:27:21 » |
|
Podesio sam. Sada je onako kako želiš da bude. Inače kada otvoriš svoj profil na lijevoj strani ekrana imaš opciju „Podešavanja izgleda“. Klikom na nju se otvara ekran koji nudi mogućnost podešavanja. Greškom si označio polje pored opcije „Prikaži najnovije poruke pri vrhu“, pa si ih tako poredane i vidio u svakoj temi.
|
|
|
Sačuvana
|
Znanje se množi dijeljenjem, osima ako je glagolski pridjev radni jednak nuli. U potragu za istinom se može krenuti samo onda kada se dovede u pitanje neko vjerovanje koga smo se do tada čvrsto držali.
|
|
|
Goja
|
|
« Odgovor #19 Poslato: 12. Mart 2018, 21:31:59 » |
|
bistrice kako da postavim sliku za avatar ? dali možeš ti? sve sam probao al džaba
|
|
|
Sačuvana
|
MERAK NEMA CENU
|
|
|
blue_moon
|
|
« Odgovor #20 Poslato: 12. Mart 2018, 21:38:45 » |
|
bistrice kako da postavim sliku za avatar ? dali možeš ti? sve sam probao al džaba
Nisam bistrica,ali mogu ti pomoći ako hoćeš Moraš umanjiti sliku na veličinu koju ti traži forum.To možeš odraditi na nekom sajtu poput ovog http://resizeimage.net samo uneseš dimenzije.
|
|
|
Sačuvana
|
Drugi deo života kod pametnog čoveka sastoji se u oslobađanju od ludosti i predrasuda i pogrešnih mišljenja koje je stekao tokom prvog dela života. Čehov
|
|
|
Goja
|
|
« Odgovor #21 Poslato: 12. Mart 2018, 21:40:29 » |
|
a šta forum traži sve sam pokušao i sa 1536 i manim dimenzijama i bez velikih slova i broeva u nazivu slike i td hvala na pomoći
|
|
|
Sačuvana
|
MERAK NEMA CENU
|
|
|
bistrica
|
|
« Odgovor #22 Poslato: 12. Mart 2018, 21:43:48 » |
|
Evo postavio sam ih u tvoju gornju poruku. Napiši poruku na forumu pa ču je dopuniti slikom.
P.S. Izvini tek sada si rekao da je u pitanju avatar a ne slika. Za njega mora biti format 100 x 100 piksela pa ih moraš smanjiti na toliko.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Goja
|
|
« Odgovor #23 Poslato: 12. Mart 2018, 21:45:43 » |
|
Hvala
|
|
|
Sačuvana
|
MERAK NEMA CENU
|
|
|
bistrica
|
|
« Odgovor #24 Poslato: 12. Mart 2018, 21:46:53 » |
|
Hajde posatvit ću ti ja avatar od ove slike.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Goja
|
|
« Odgovor #25 Poslato: 12. Mart 2018, 21:47:21 » |
|
Hajde posatvit ću ti ja avatar od ove slike.
alde molimte
|
|
|
Sačuvana
|
MERAK NEMA CENU
|
|
|
blue_moon
|
|
« Odgovor #26 Poslato: 12. Mart 2018, 21:48:23 » |
|
Da,ja sam napisala 100x100 pa sam videla da si rešio da mu ti postaviš. pa izbrisah poruku. Goja,odeš na ovaj link što sam ti postavila ukucaš 100x100 i predimenzioniraš sliku. Možda ostaneš bez Kruške ili Kajsije u tom procesu,ali sve za avatar
|
|
|
Sačuvana
|
Drugi deo života kod pametnog čoveka sastoji se u oslobađanju od ludosti i predrasuda i pogrešnih mišljenja koje je stekao tokom prvog dela života. Čehov
|
|
|
Goja
|
|
« Odgovor #27 Poslato: 12. Mart 2018, 21:49:17 » |
|
Da,ja sam napisala 100x100 pa sam videla da si rešio da mu ti postaviš. pa izbrisah poruku. Goja,odeš na ovaj link što sam ti postavila ukucaš 100x100 i predimenzioniraš sliku. Možda ostaneš bez Kruške ili Kajsije u tom procesu,ali sve za avatar Hvala ,verujmi da sam sve probao al danas nije moj dan
|
|
|
Sačuvana
|
MERAK NEMA CENU
|
|
|
Goja
|
|
« Odgovor #28 Poslato: 12. Mart 2018, 22:01:23 » |
|
e mašala hvala
|
|
|
Sačuvana
|
MERAK NEMA CENU
|
|
|
bistrica
|
|
« Odgovor #29 Poslato: 12. Mart 2018, 22:02:16 » |
|
Već smo išli na PP ali sam cijelo vrijeme mislio da je samo slika u pitanju, a ne avatar jer njega tamo nismo ni spominjali.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|