26. Januar 2025, 00:26:21 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Stranice: 1 2 [3]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Lim za proizvodnju INOX sudova  (Pročitano 47510 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
LALE
Mlađi član
**

Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:
Microsoft Internet Explorer 8.0

« Odgovor #30 Poslato: 12. Jul 2010, 20:03:53 »

Milane, ja sam pitao kako si "ti" to resio, posto kazes da si ti imao iste sudove samo vece litraze. U svakom slucaju hvala "nizasta".   Thumb
Sačuvana
AAA
Gost
« Odgovor #31 Poslato: 27. Avgust 2010, 21:32:46 »

Gospodin koji je naveo da to početnici ne treba da rade je u pravu.Naravno ne sputavam inicijativu ali prvo neka pogleda kako to rade profesionalci I SA KOJIM TIPOM I DEBLJINOM inox-a.Vino je  jako agresivno i vema zahtevno- kad je u pitanju skladištenje OBAVEZNO MORA BITI INOX AISI 304 ili Č4580 završna orada nije bitna ali koliko znam vinari naj češće uzimaju MAT varijantu u II klasi...jer druga klasa je po sastavu isto što prva samo postoje izvesna mehanička oštećenja pa može(na oko)da ne bude extra mada se ta burad obično kružno bruše pa i ta oštećenja...nestanu.Što se tiče DEBLJINE lima i CENE stvari stoje sledeće.Debljina lima mora toliko biti da posuda bude fizički postojana i čvrsta ako ste dobar majstor i znate sa prohromom da radite 0.5-0.6 mm je sasvim ok a što se tiče cene ona stalno varira komercijalista sam u jednoj od pomenutih firmi pa me možete kontaktirati na 063/7707027 Dejan
Sačuvana
Stranice: 1 2 [3]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

UseBB Port by Gaia Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2007, Simple Machines | Srpski prevod: Jovan Turanjanin

Prijatelji Foruma
rscaffe.com | rakijaizkrnjeva.org | vivis.org.rs

Stranica je napravljena za 0.016 sekundi sa 21 upita.