zaboravih, verovatno znate ali
repeticio est mater studiorum NIJE SVAKI PROHROM - PROHROM
ne padajte na prevare!!!!
ja ne znam baš jako detaljno, oznake prohromskog lima.
Brojevi označavaju njegovu sadržinu Hroma, Nikla, Vanadiuma ili čak Titaniuma, , npr. 1810, 4520.......ali
jako je jednostavno!!!!
MAGNET NE SME DA SE HVATA ZA PROHROM, ako se hvata, znači da je sadržaj gvožđa prevelik i da:
- IMA POLARITET
- NIJE HEMIJSKI STABILAN
- NIJE KISELO OTPORAN....
Otuda se na nekim sudovima pojavljuju braon fleke, bron, kao korozija na varovima i perforacije, nema rđe a toliko se istanji da prosto nestane materijal.
Eto Vam odgovora, kako i zašto možete u SUPER, MEGA PRODAVNICAMA da kupite, fenomenalne, divno polirane i lepo upakovane tankove...ali, lim im nije deblji od žileta a mom Čika Rajku, propiškio na varu kada je stavio višnju (kom za rakiju) 2 sezone.
Takođe, bio sam u Crnoj Gori, Crmnica, Vranac kao grom, vinarija Luuudilooo, sve talijani isporučili.....prc, evo. čujem došli po novo u Bački Petrovac, za pet godina, ono izgleda očajno..
ZNAČI, magnet u džepić pa po tank, fermentor ili vinifikator ili u zemlji Srbiji, nađete lepo nekog našeg proizvođača (ja se mom jako zahvaljujem, prvo što me trpi...da zajebavam...ali) i onda on leko kupi pravi materijal sa sertifikatom za prehrambenu industriju i SVI SRETNI. nisu baš najlepši ali moji imaju 10 godina, Želite da vidite kako izgledaju?
Ima ih tu negde po forumu.
i Najvažnije......HOĆU dia 103 cm H 2025 cm, na primer, može, sve može.
jebiga, neće nam valjda stranci titrati.
Mi ponosno imamo sve naše osim pumpu...jbr Rover je Rover
dosadan sam
pozdrav