Vinske musice, prema meni, generisu se od vaduha kad je ovaj zasicen ugljendioksidom koji je produkt alkoholnog vrenja.
Drugog objesnjenja nema.
Tek sad sam primijetio ovu poruku. Od one ivanove poruke naprosto je ostala u sjeni. Kada sam je pročitao nisam mogao da vjerujem. Pročitao sam je nekoliko puta i opet ista nevjerica. Nije mi jasno kako si uopšte mogao napisati ovako nešto. U moje vrijeme se za ovakve provaljotine direktno išlo na popravni iz biologije, još u osmom razredu osnovne škole. Ne znam šta ti bi, pa ti ovdje kažeš da složeni oblik života nastaje iz vazduha, i još zasićenog ugljen dioksidom.
U moderno doba pored Darvinove teorije evolucije, postoji samo još jedan opšte prihvaćeni način nastanka života, doduše nije naučni nego teološki, i on se pripisuje bogu stvoritelju. Pa jesi li bar išao na vjeronauku. Kako ti je tako nešto uopšte moglo pasti na pamet, i posle toga još i tvrdiš: „Drugog objašnjenja nema“. Daj molim te da zajedno razmislimo kako da ublažimo ovu sramotu. Nemoj pogrešno shvatiti nije me briga za tebe, nego znam da će prezontije i slični, koji na drugim forumima često olajavaju ovaj forum jedva dočekati ovako nešto. Već vidim doskočice na račun svih nas. Ako se pojavimo negdje na nekom drugom forumu, već čujem komentare: „To su oni što na svom forumu glume boga i igraju se stvoritelja i stvaraju život iz vazduha. Već vidim tekstove u stilu:“ U početku stvori alambik vinsku mušicu….. Sedmi dan bio je dovršio alambik djelo svoje i stvorio rakiju….“. Ne znam, kad se dioda vrati predložit ću mu da napiše komentar ispod ovog posta, u stilu: Ovo je isključivo mišljenje samo jednog člana foruma i zamolio bih sve one koji ovo pročitaju da uzmu u obzir da ostali članovi sa ovom porukom nemaju ama baš ništa i odriču se ove nenaučne i heretičke konstrukcije. Preporučio bih i tebi, pošto je kasno da ovu poruku izbrišeš, da pošalješ diodi molbu da te opravda na sve moguće načine. Neka izmisli nešto, neka kaže da si bio pod uticajem neke opasne šećeruše i slično, kako ti to inače nije prvi put ali te sad baš obuzela. Uostalom administrator je smislit će nešto.
P.S. Meni je pomalo neugodno, i ne služi mi na čast, izvini ali moram ti reći, dok budeš pisao ovakve postove i postove gdje pokušavaš degradirati i omalovažiti sve što nije tvoj „nivo“ ja te se odričem i odričem se bilo kakve komunikacije sa tobom.