Pozdrav svima, ovakvi forumi su zlata vredni, srecom da sam naleteo na vas

ja se takodje amaterski bavim proizvodnjom vina i rakije, neke stvari sam citao po raznoraznim sajtovima i forumima, nesto sam prinaucio sam kada uvidim greske itd...kako ne bih mucio nikoga da mi bas sve detaljno objasnjava i lomi prste po tastaturi ja cu napisati sta me zanima i kako ja mislim da trebam to odraditi pa ce strucnjaci ovde samo da mi ukazu na greske, ako hoce..
Naime, za koji dan berem vinograd,ocekujem da ima za punu bacvu (800 L), radi se o belom grozdju neke starije sorte,u pitanju je neprskanac{koji ja ipak prskam da bi bio siguran, ne puno ali 3-4 prskanja obavezno} sadjeno je pre 20-ak godina. to je svake godine stajalo u bacvu pod kominom, a vino belo, za spricer dusu dalo

, i kad prodje zima pece se za rakiju...
E, sada ja hocu po prvi put da otocim 2 burenceta od po 60 L , da vidim kakvo ce tek tada biti za spricer kada je i ovako super, bar meni i svima koji su ga pili kod mene, cak traze svake godine i da im prodam koji litar.
Ja planiram da to odradim na sledeci nacin, a vi cete mi reci gde sve gresim i sta treba, ok?
Bacva mi je spremna , burici takodje, znaci idem u berbu, doteram kuci, krenem sa gmuljanjem, kada zavrsim otvorim setov na bacvu i odotim u oba burencena po 55 L vina {valjda je dosta lufta od 5 L za vrenje itd}. Na burad mi je gore mali otvor precnika mozda 7-8 cm ne znam bas tacno, mislim da trebam te zatvarace ili samo prisloniti ili ih uopste ne stavljati 2-3 dana, samo nekom krpom da prekrijem?
O narednim postupcima otom potom, bitno mi je do ove faze da vidim sta je i kako ispravno, sta nije kako treba u mom postupku ?