happy star
Zaslužni član

Van mreže
Pol: 
|
 |
« Odgovor #195 Poslato: 11. Februar 2018, 19:51:24 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
"Covek mora da vezba umerenost i nadzor svojih cula i sklonosti u bilo kom pogledu, da bi tako odrzao sebe mladim u telu i razumu"
Nikola Tesla
|
|
|
|
blue_moon
|
 |
« Odgovor #196 Poslato: 26. Februar 2018, 14:49:25 » |
|
Predavanje koje organizuje Enovitis u saradnji sa VCR-om u martu. http://www.vivairauscedo.com/en/storiaOvdje je dataljnije o dogadjaju.. http://www.enovitis.net/
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Drugi deo života kod pametnog čoveka sastoji se u oslobađanju od ludosti i predrasuda i pogrešnih mišljenja koje je stekao tokom prvog dela života. Čehov
|
|
|
|
blue_moon
|
 |
« Odgovor #197 Poslato: 04. Mart 2018, 22:56:00 » |
|
Postavila bih i dopunjeno izdanje,Posebno vinogradarstvo iz 2001. od istog autora.  Nije baš za čitanje sa kompa,ali kad se provuče kroz kopir mašinu solidno je. http://docdro.id/gTTD5mv
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Drugi deo života kod pametnog čoveka sastoji se u oslobađanju od ludosti i predrasuda i pogrešnih mišljenja koje je stekao tokom prvog dela života. Čehov
|
|
|
pull
Neaktivni član
Van mreže
|
 |
« Odgovor #198 Poslato: 10. April 2018, 04:24:12 » |
|
Pozdrav svima! Možete li da me uputite na literaturu koja se tiče uslova za vinograd, o izgradnji objekta vinarije i bilo šta slično. Pišem rad o tome, pa sve što može da se nađe dobro je došlo.  Pročitao sam temu od početka do kraja i izvukao neke dobre linkove, ali sve samo tangira ono što meni treba. Hvala unapred!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
pull
Neaktivni član
Van mreže
|
 |
« Odgovor #199 Poslato: 24. Maj 2018, 00:20:07 » |
|
ako neko ima pdf ili hard copy, mnogo bi mi značilo  "History of wine in 100 bottles" 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
aries
Neaktivni član
Van mreže
Pol: 
Starost: 60
|
 |
« Odgovor #200 Poslato: 30. Jul 2018, 18:03:03 » |
|
Bio bih vam jako zahvalan ako bi me uputili gde da narucim ili gde da pronadjem u pdf formatu. Naslov: Voćne rakije Autor: Ninoslav Nikićević Izdavač: Poljoprivredni fakultet Mesto: Zemun Godina: 2008. Broj strana: 252 Pozdrav
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
bistrica
|
 |
« Odgovor #201 Poslato: 30. Jul 2018, 21:54:22 » |
|
Direktno kod autora na Poljoprivrednom fakultetu Univerziteta u Beogradu.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Znanje se množi dijeljenjem. U potragu za istinom se može krenuti samo onda kada se dovede u pitanje neko vjerovanje koga smo se do tada čvrsto držali.
|
|
|
|
blue_moon
|
 |
« Odgovor #202 Poslato: 30. Jul 2018, 22:23:49 » |
|
Videću ja sutra da je postavim u pdfu. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
bistrica
|
 |
« Odgovor #203 Poslato: 30. Jul 2018, 22:25:35 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Znanje se množi dijeljenjem. U potragu za istinom se može krenuti samo onda kada se dovede u pitanje neko vjerovanje koga smo se do tada čvrsto držali.
|
|
|
|
blue_moon
|
 |
« Odgovor #204 Poslato: 30. Jul 2018, 22:33:42 » |
|
ako neko ima pdf ili hard copy, mnogo bi mi značilo  "History of wine in 100 bottles"  Imam i ovu knjigu u pdfu,ali ne znam kako da skinem DRM code koji amazon postavlja na knjige,ako neko zna..
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
blue_moon
|
 |
« Odgovor #205 Poslato: 31. Jul 2018, 13:55:54 » |
|
Bio bih vam jako zahvalan ako bi me uputili gde da narucim ili gde da pronadjem u pdf formatu. Naslov: Voćne rakije Autor: Ninoslav Nikićević Izdavač: Poljoprivredni fakultet Mesto: Zemun Godina: 2008. Broj strana: 252 Pozdrav http://docdro.id/i5Dbaui
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
bistrica
|
 |
« Odgovor #206 Poslato: 31. Jul 2018, 23:23:56 » |
|
Šta misliš bil te nikica za ovo smio tužiti za autorska prava? Svaki klik ovdje ga zareže za 100 EUR-a. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
blue_moon
|
 |
« Odgovor #207 Poslato: 31. Jul 2018, 23:31:01 » |
|
Kao Robin Hud bih se samo uputila ka Šervudskoj Šumi.  bil te nikica za ovo smio tužiti za autorska prava Još samo da ih dokaže,i sam. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
bistrica
|
 |
« Odgovor #208 Poslato: 31. Jul 2018, 23:42:24 » |
|
Da vidljivo je ko mu je temelj za prevodilačku djelatnost ali je to urađeno nevjerovatno površno, šturo i konfuzno. Samo malo bolje od najobičnijeg priručnika, osim u uvodu. Jedino na tom mjestu od cijele knjige daje lični pečat, ali u onom najsmješnijem i najodvratnijem obliku. Imao sam tu knjigu u rukama ali sam je tek sada pročitao od početka do kraja bez preskakanja. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
zicanin
|
 |
« Odgovor #209 Poslato: 01. Avgust 2018, 00:28:01 » |
|
Онај део о квалитету ракија од одређених сортимената шљива, па и од другог воћа, је трагикомедија. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|