13. Decembar 2024, 06:11:52 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

Stranice: [1] 2 3 ... 17   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Svaštara  (Pročitano 165022 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
alambik
Zlatni član

Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:
Microsoft Internet Explorer 8.0

« Poslato: 06. Septembar 2010, 01:24:16 »

Evo teme gde možete slobodno u pičvajz sa svima onima koji vam se ne sviđaju na ovom forumu.
Dakle, opali!
Sačuvana
cip
Zaslužni član

Van mreže Van mreže

Pol: Muškarac
Starost: 66

Windows XP
Browser:
Microsoft Internet Explorer 6.0

« Odgovor #1 Poslato: 07. Septembar 2010, 17:55:14 »

svima koji mi se ne svidjaju: ne s....e vise! :'(
Bravo za novu temu. Thumb
Sačuvana
dioda
Osnivač foruma

Van mreže Van mreže

Starost: 44

Windows XP
Browser:
Firefox 3.6.8

« Odgovor #2 Poslato: 07. Septembar 2010, 18:52:26 »

Problem je sto se obicno zakuva na temama koje nisu predvidjene za zakuvavanje Smiley
Sačuvana
bistrica
Administrator

Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:
Firefox 3.6.9

« Odgovor #3 Poslato: 09. Septembar 2010, 01:29:50 »

Ponekad se zapitam šta mi sve ovo treba. Zar je to sujeta postala neprikosnoveni vladar ljudskih duša. Gdje sam bio kada se to dešavalo, kako to nisam primijetio? Možda mi se samo učinilo, ili me krenuo maler. Ne, ne želim vjerovati da je to ljudska priroda, ne mogu živjeti na taj način. Zažmirit ču, kada otvorim oči sve će biti drugačije. I vidjet ču, sigurno ču vidjeti da je to samo bila prolazna slučajnost. Nisu ljudi takvi, znam sigurno da nisu, ali eto poneko... Možda ni njima nije lako? Žao mi ih je, stvarno mi ih je žao...

http://www.vinogradarstvo.com/forum/index.php?topic=755.msg24189#msg24189
Sačuvana

Znanje se množi dijeljenjem.
U potragu za istinom se može krenuti samo onda kada se dovede u pitanje neko vjerovanje koga smo se do tada čvrsto držali.
alambik
Zlatni član

Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:

« Odgovor #4 Poslato: 09. Septembar 2010, 08:34:08 »

Ne razumem u čemu je vaš problem.
Sačuvana
Madmax
Mlađi član
**

Van mreže Van mreže

Starost: 47

Ulula cum lupis, cum quibus esse cupis

Windows NT 6.1
Browser:
Firefox 3.6.9

« Odgovor #5 Poslato: 09. Septembar 2010, 09:48:17 »

Ma ljudi samo opušteno !  whistlefly
Sačuvana
bistrica
Administrator

Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:
Firefox 3.6.10

« Odgovor #6 Poslato: 04. Oktobar 2010, 19:10:22 »

KizaHood,
Na ovoj temi, zato što nisam našao pogodniju, pišem jer ne želim odgovoriti na poruku na novootvorenoj temi iz dva razloga.
Prvo, ne želim učestvovati u temi koja nosi naslov „metafizika destilacije“, iz razloga što mislim da je alkoholna destilacija ozbiljan proces i faza u dobivanju rakije, kao uostalom i svi drugi procesi i faze koje se dešavaju prije i poslije nje. Ovako naslovljenu temu (govorim samo o naslovu) doživljavam kao sprdačinu koja mi nije potrebna, a mislim da nije potrebna ni ovom forumu.
Kao drugo, ne želim odgovarati na poruke koje u sebi sadrže negativnu aluziju i omalovažavanje prostog ljudskog razmišljanja kojim se nastoji proniknuti u tajnu dešavanja bilo kakvog procesa pa i destilacije. Sadržana je u rečenici.“Evo teme za visoko filozofiranje na temu "Moj nacin destilacije je najbolji".

Izgleda da sam i ja napokon izvukao pouke iz svih ovih „dešavanja“ u posljednje vrijeme, i da sebi više neću dozvoliti sve ono što sam prije tolerisao.

Odgovaram ti samo iz razloga što si u preostalom dijelu poruke bio izuzetno korektan i na pravi način formulisao temelj za razmjenu mišljenja, u takvoj razmjeni mišljenja ču rado učestvovati, ali za sada iz navedenih razloga na žalost ne mogu i ne želim.  
Samo malo da proširim ono što nedavno dioda reče:“Ko ima i razumije dobru namjeru, shvatit će, za one druge mi je svejedno“.
Sačuvana

U potragu za istinom se može krenuti samo onda kada se dovede u pitanje neko vjerovanje koga smo se do tada čvrsto držali.
alambik
Zlatni član

Van mreže Van mreže

Windows NT 6.1
Browser:

« Odgovor #7 Poslato: 04. Oktobar 2010, 23:10:46 »

Sad kao grožđe kiselo!?
Čovek vas lepo pitao, a i sami ste tražili otvaranje takve teme (iako ostaje nejasno zašto je sami niste otvorili), i sad kad je otvorena opet vam nešto smeta!
Rđavome kupcu i dlaka smeta, što bi rekla legendarna Milica Ostojić, alias Mica Trofrtaljaka.

A sa druge strane ja sam ubeđen (evo stavljam glavu na panj!) da vi pojma nemate šta znači pojam metafizika.
Da znate možda vas ovakav naslov i ne bi toliko vređao.
Sačuvana
KizaHood
Zaslužni član

Van mreže Van mreže

Starost: 51

Windows XP
Browser:
Firefox 3.6.10

« Odgovor #8 Poslato: 06. Oktobar 2010, 19:05:52 »

A onda je mrmot zamotao cokoladicu...
Sačuvana
lozar
Zlatni član

Van mreže Van mreže

Starost: 57

Windows XP
Browser:
Firefox 3.6

« Odgovor #9 Poslato: 12. Oktobar 2010, 17:36:34 »

ovo je verovatno pravo mesto da se napljuje(imam i gorih reči u arsenalu) ministarstvo poljoprivrede za bruku koja se desila ovih dana a kojom je g-din.Dragin jasno stavio do znanja na koga Srbija računa u narednom periodu kada je poljoprivreda u pitanju.
naime, posle krađe 2 tone grožđa, gospodinu, koji je dobio konačno ime, prezime i lik: G.Vasić vlasnik vinarije "Janko", jadni, a nadasve "siromašni", G.Vasić nije imao od čega da pravi vino pa mu je ministar, sve brišući suze(i sebi i njemu), rešio da prekrati muke proizvođačke, tako što će mu štetu nadoknaditi srpski vinari a on je, eto samo inicijator. pa ako ga se sete za Smederevsku jesen, sete se...
G.Vasić, koji je naravno žrtva i ničim kriv za ovakav gest, je samo prijavio krađu. ali je zato G.Dragin reagovao u stilu mog avatara-Superhika koji uzima od siromašnih i daje bogatima. niko ne zamera G.Vasiću na ličnom i porodičnom bogatstvu ali se treba prisetiti da je G.Vasić, odnosno da su vina vinarije "Janko" osvajala prva mesta na Smederevskoj jeseni("Smederevka" pre par godina)pre nego je zasad koji je pokraden uopšte i postojao. to znači da G.Vasić, i pored očigledne krađe, nije socijalni slučaj kome su pokradena osnovna sredstva bez kojih njegova porodica neće moći da živi već se stiče utisak da se ovde više radi o povređenoj sujeti (neko se usudio MENE DA POKRADE. ALOOOO, BRE, dragin, pa zašta te plaćam čoveče!!! ili tvoju stranku, svejedno)
vina vinarije "Janko" su se proizvodila i prodavala i u vreme kada je G.Vasić imao samo "pokojne" Godominove vinograde u zakupu i kada je vršio otkup grožđa. znači, teško da će G.Vasić i njegova porodica umreti od gladi.
dakle, pitanje se samo po sebi nameće: da li bi, G.Dragin, kada bi se, nedaj Bože, neko od nas malih našao u sličnoj situaciji, reagovao isto? ili je pravda rezervisana samo za one koji su u stanju da je sebi priušte?!
vest je inače postavljena na sajt ministarstva poljoprivrede na linku ispod. naši stari bi rekli, čega se pametan stidi, time se lud ponosi!
http://www.minpolj.gov.rs/?stranica=kom_clanak&naredba=prikaz&id=2004&br_stranice=0&sortiranje=&id_kategorija=13&id_menu=6
Sačuvana
grab
Mlađi član
**

Van mreže Van mreže

Starost: 53

Windows XP
Browser:
Microsoft Internet Explorer 7.0

« Odgovor #10 Poslato: 13. Oktobar 2010, 15:54:58 »

Potpuno se slažem sa "lozarom". Meni su ukrali 20-tak drvenih stubova za vinograd pa da li i ja treba da se žalim Dragin-u ? I imamo jednu dilemu, kako će to srpski vinari nadoknaditi štetu dotičnom gospodinu. Da li će slati svako po 100-ak kilograma gospodinu Vasiću i ko će plaćati prevoz i kako je onda tu Ministarstvo pomoglo ? Pa dve tone grožđa za takvog vinara i nije nešto. Naravno, da me neko pogrešno ne shvati, u potpunosti saosećam sa gospodinom Vasićem i najstrože bih kaznio lopova jer se čovek muči i radi cele godine i onda se tako nešto desi. Mislim da bi bilo pametnije državi tj. lokalnim zajednicama da nekako organizuju čuvare (pudare) po njivama da sprečimo takve događaje nego da lečimo posledice.
Sačuvana
cvele
Zaslužni član

Van mreže Van mreže

Starost: 51

Java Platform Micro Edition
Browser:
Opera 9.80 (Opera Mini 5.1.21661)

« Odgovor #11 Poslato: 13. Oktobar 2010, 18:01:11 »

Bravo za Dragina! Sigurno je grozdje kupio od nekog naseg drugara sa foruma, samo je tog naseg drugara sramota da se javno ovde pohvali za dobro odradjenu kombinaciju... Drugareee, javi seee!!!
Sačuvana

dok pijem-zdrav sam
alambik
Zlatni član

Van mreže Van mreže

Windows NT 6.1
Browser:

« Odgovor #12 Poslato: 23. Oktobar 2010, 00:51:04 »

Ma ja kažem da ste dobro lupili a ne da ste skroz lupili.
A u međuvremenu ste dosta toga i izguglali.
Jedino ste krivo izguglali ono što meni pokušavati utrapati.
To ste vi mene sa nekim zamenili.
Sačuvana
bistrica
Administrator

Van mreže Van mreže

Windows XP
Browser:
Firefox 3.6.11

« Odgovor #13 Poslato: 23. Oktobar 2010, 10:07:11 »

Sve pohvale za urađeni potez, bez obzira ko ga je uradio. Ovakvo premještanje svih poruka koje nemaju veze sa temom, nego sa nekom neobjašnjivom ličnom netrpeljivosti, predlažem već dugo vremena. Obradovan sam da se to napokon desilo. Vjerujem da će to i ubuduće biti praksa, ako ni zbog čega drugog onda iz razloga bolje preglednosti onoga što je stvarno tematski napisano, a i mene će osloboditi obaveze da odgovaram na poruku koja mi je upućena, u kojoj u stvari ne vidim pitanje ili diskusiju, nego samo namjeru koja najblaže rečeno iritira.
Sačuvana

alambik
Zlatni član

Van mreže Van mreže

Windows NT 6.1
Browser:

« Odgovor #14 Poslato: 23. Oktobar 2010, 10:33:15 »

Opet ga lupiste!
I to baš onako dobro.
Sačuvana
Stranice: [1] 2 3 ... 17   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

UseBB Port by Gaia Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2007, Simple Machines | Srpski prevod: Jovan Turanjanin

Prijatelji Foruma
rscaffe.com | rakijaizkrnjeva.org | vivis.org.rs

Stranica je napravljena za 0.03 sekundi sa 21 upita.